Nubjass Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 (edited) Varat pateik kas ši pa problēmu ? kā ieienstelēju steam , tā man šitāds score tabs rādās :/ Edited August 9, 2008 by Nubjass Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Nu un kas tad tur ir? Vis normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nubjass Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 Nu varbūt tas tev skaitas normāli , bet man nepatīk ka man aiz fragiem nerāda dead un pingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoY` Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 nav nekas normāli, man steamam visu rāda! Pārinstalē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 uzliec citu crack un viss ies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 A Tu rezolūciju mēģināji mainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Rezulaciju nomaini,tev parak izstiepta bilzha! It kaa man agrak arii bez stiima shada veida gljuks ir bijis,bet pec CS rr visa shaize pazuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nubjass Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 (edited) Topic close , pārinstelēju cs un viss iet un vaina bija cfg , nezinu kas , bet nāksies pierast pie savādāka cfg :/ Pirmīt ar Rezulūciju tur mainijos , bet uz jebkādās rezulācijas ir tā pate problēma Edited August 9, 2008 by Nubjass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now