Jump to content
GIGN Forum

Baigaa Speele

frenzzi
 Share

Recommended Posts

nju atradu taadu baigo speelei kuru var speeleet interneeta un saucaas vinja world of pirates, nu no nosaukuma jau uzreiz saprataat ka tas ir kaut kas saistiits ar juuru un kugjiishiem!!! no saakuma jums iedos mazu, fufeliigu kugjiiti un jums jaapeld uz citaam pilseetam un jaapilda darbi, veelaak vareesiet atljauties labaaku kugji!! speele prasa diezgan daudz patieciibas jo lai aizkugjotu no vienu pilseetu uz otru paiet labs laix!! karo4 linx kur noka4aat geimu ir shiten!! check it biggrin.gif

P.S. speeles setups ir 50 mb liels laugh.gif taa kaa atri vareesiet novilkt

man liekas tur updeitu nemaz nevajadzeeja jo jau uz reiz to ko noka4aa tas jau ir vajadziigajaa versijaa blink.gif

vai ta??? es jau speeleeju vismaz 30h, bet viss ok tongue.gif , a kaads tev nix rawen tur un pie kaadas valsts tu esi???

aaa zaban.gif es gan pie anfliju speeleju, mees ar jums karojam smiliez.de_2477.gif un kur tu pashlaik atrodies, nu kaadas salaas vai kaada juuraa??

superrembo ieej download sadaljaa un noka4aa client un u[date vinsh pats uzinstalees!!

aaa rawen kur taa limona ir, kaut kur cariibu juura???

jaa kariibu juuraa!viena no spaanijas vissspeeviigakajaam ostaam!

lai pelniitu naudu ir jaapilda darbi,kaa piemeeram - veestules aizveshana,piraata nokjerhsna utt.!to visu var izdariit pie city info kad esi iebraucis ostaa!

reaala speele wink.gif rawen cik tev nauda un navigation??? un tu esi kaadaa teamaa??

ha haa man gan navigation ir 21, bet money 280k tongue.gif aaa xxx kad tu ej iexaa speele vinsh tevi gadiijumaa neizmet vienkaarshi araa?? ja taa tad saakumaa optionos uzliec advanced options un iznjem pashu pirmu kjexiiti!!

blink.gif tad gan es nez kas par probleemu

aa saits man galiigi sa4akareets zaban.gif bet dc++ shaaree gan es vareetu ielikt. tu kaados 20:00 vakaraa ienaac juglas hubaa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...