FaCe Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Plugins & Mods Long Jump Records- Garo lēcienu rekordi Block Commands-Idiēls priekš KzTasks-var uzlikt katram spēlētājam uzdevumus.Piemēram nogalnāt 2 spēlētajus ar Ak47Bomb Timer Line - SkrīnsDeagle Power- Tavā serverī deaglam ir cits skins un citas vičas.Autoheal on damage- kad nokrīti dot dzīvību.Reset Score- vari pats atjaunot savus punktus.CS Items - priekš steamotiem spēlētājiem laikam."%" bug fix - salabo bugu čatā, lai rādītu % simbolu.AMXX Spy++- ļoti laba lietiņa priekš adminiem, var redzēt Čata vēsturi utt.Everyone Is Medic- visi var uzhīlot savus komandas biedrus.clockmaker_v1.1 [CM]- Var uztaisīt mapē plkst.Mods:Weapon Chance Duel Mod Ghosts Made By FaCe P.S Kategoriski nedrīkkst kopēt bez manas atļaujas! P.P.S Vēlāk pievienošu vēl! P.P.S Var sūtīt man pm arī citus pluginus, tā palīdzot. Edited August 5, 2008 by FaCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Zini, tad mans foruma saturs bija 100x labāks, un neviens foruma saturu nemainīs... Cik sapratu pēc citu teiktā! EDIT. Ok, ja Tu nesaprati, tad tāds pluginu saraksts ir bijis ~5 reizes kopš es esmu gignā, tāpēc izmanto search... + Tu pat nejēdz izskaidrot ko dara plugins XD Tasks-var uzlikt katram spēlētājam uzdevumus.Piemēram nogalnāt 2 spēlētajus ar Ak27 lol Edited August 4, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Kiwix tu esi Vaita šitas ir foruma saturs? Loool Un tur nav neviena plugina kas ir tev! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Neko nekomenteeshu. jo ir arii viens no maniem pluginiem . Butu iebaziis visus manus pluginus iebaaztu ari kaadu labu komentaaru! . XDD Edited August 4, 2008 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Poke serveriem noderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 Man jau pof, man servera nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now