Kuilis Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Sveiki, man būtu intresanti uzzināt ko jūs domājat šīs tēmas sakarā... Kautkur 3 vai 4 dienas atpakaļ uzgāju vienu rakstu par bulgāru pareģi vārdā Vangelia vai Vanga, un tur bija šis avīzes raksts.Man būtu intresanti uzzināt ko jūs par to domājat...Balstoties uz savas vecmammas teiktā viņa bija spējīga pareģe (bija, jo nomira 1996), līdz šim viss ko paredzēja, piepildījās, kaut gan ne tā kā mēs to sapratām..varbūt kāds zina kādu infu.Ja godīgi, es pat nezinu ko domāt, bullshit vai true, jo kāds saka vienu, kāds otru...Pasakiet ko jūs par to domājat, un ko zinat varbūt, etc.. Tiem kam vajag translate, attachmentā! psc.txt EDIT: ai , go gulēt, apskatīšos ko jūs te sarakstījāt rīt... EDIT2 : tulīt minOrity iespamos ka nosaukums nepareizs... SUBEDIT for EDIT2: ā, kļūdījos Edited August 4, 2008 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Es domāju, ka Tu, mans dārgais GIGN foruma apmeklētāj, esi stulbs. EDIT : MINORITY IESPAMOS Protams, a, kā būtu ja tu pirms taisītu kārtējo jobnuto "VAI TU TICI PAREĢIEM, HOROSKOPIEM, ZĪLNIEKIEM" veidīgo topiku, apskatītos vai pilnīgi tas pats tekts jau nav bijis šeit iepostots un aprunāts? Edited August 4, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Vanga ir tik pat stulba, ka tu pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Neticu pareģiem. Vanga bija treiler parka slampa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Apgaismojot tevi - par Vangu te ir jau runats, ej pamekle veco topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Jūū, es viņai ticu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 PSC, Vangas jaunais pareģojums - Kuilis izlidos no šī foruma šīs nedēļas laikā! WUHUHUŪ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 omg, katastrofa!!!!! kāpē!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Paprasi Vangai!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now