Wanted-_-boy[RobZombie] Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) tātad, ir tāda lieta, ka visur, citur [pagaidām ir mēģināts skype,opera,ms word, notepad u.c] backspace iet, bet jau iepriekš pieminētajā 'nfsu' backspace neiet, tas nozīmē, ka es netieku atpakaļ pie iepriekšējās izvēles. Backspace kā jau lielākajai daļai zināms ir ļoti svarīga poga . tātad, kontrolēs arī esmu skatījies, tur backspace pogu nevar mainīt. cerams, ka domu sapratāt, ja varat - plz help. edit#1: tā, tikko pārbaudīju vai backspace poga vismaz kautkur 'nfsu' strādā. atbilde, jā, tikai pie profilu izveides - lai izdzēstu burtus.? tātad problēma ir kontroļu konfigurācijas failā [kaut es zinātu kur tāds atrodas.] edit#2: nfsu ir vairākas reizes pārinstalēts, tā kā arī pārinstalēšana nerubī.kādam ir kāda ideja? Edited August 3, 2008 by Wanted-_-boy[RobZombie] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 pamēģini jaunu profilu izveidot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 (edited) njam, arī jau tika darīts. [vairākkārt] hm, interesanta problēma... edit#1: tas varētu būt dēļ crack? ;> edit#2: arī ir vairākas reizes taisīts reset controler setup vai kkā tā ;> nu.. tā teikt - esmu darījis visu , kas manos spēkos . arī skatījos konfigus kurus varētu edit, bet diemžēl nevienu neatradu. Edited August 3, 2008 by Wanted-_-boy[RobZombie] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now