keka Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Meklēju cilvēkus jaunam Gaming portālam. rakstīt šeit pat PM Ar cieņu keka :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Tjipa moderus meklee un adminus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Konkrētāk nevari ? Kas par saitu, kas tur būs atrodams, kādus cilvēkus vajag, kas viņiem jāprot, kādiem mērķiem utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupata Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Es piesakos . Ja tas patiešām ir GAMING nevis tikai CS ... Ir zināšanas web veidošanā ... Gaming serveru weidošanā utt ... Mana web. http://www.patiess.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Tātad ir doma atvērt CS 1.6 sērverus TF2 sērverus GTA:SA sērveri un ja izdosies tad arī SMS cw sērverus. Tātad meklēju cilvēkus, kas varēs adminēt webu, CS, TF2, un GTA:SA sērverus. Kā arī meklēju cilvēkus ar labām PhotoShop idejām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Atsuti man adresiiti pa pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narkotika. Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 PM vai uzraksti šeit savu skype niku un web adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 varētu pieteikties par TF2 adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 aizsūtiju pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Pf, kārtējais ... Veiksmi noturēties ilgāk par nedēļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) ņemts no viņu lapas Esat sveicināti jaunajā .... gaming portālā. Šeit ir paredzēts izveidot lielu komūnu ar spēļu sērveriem protams kad galvenais būs Cs 1.6 spēļu sērveri, bet iecerēts taisīt Team Fortres 2 sērveri. Protams ne tikai arī tas būs, bet gan centīsimies arī ziedot un prasmīgi uzlabot mājaslapas dizainu un tās lielās iespējas. Kā piemēram ir plānoti arī 5x5 CS 1.6 cup turnīri, kuri norisināsies naktīs. Pats galvenais es tagad meklēju palīgus ar plašākām zināšanām un web dizaina kārtošanu, kā arī cs, tf2 un citu sērveru konfigurāciju. Protams arī nākat mūsu irc.lv chanala # Ar cieņu adminstrācija. gribētos dzirdēt parametrus uz kā viss šis turēsies Edited August 4, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Vēl īstie parametri nav zināmi jo ir aizrunātas 3 kastes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ja tas vans + "oo" tad es uz visiem 100% piekritu n0r3k`a teiktajam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keka Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Nu forši, kad jūs tā domājat. un nevaig uzreiz arī D**** viršu, ja gign.lv populārākais :@:@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Neviens jau nedirš, tie ir fakti. Neesmu dzirdējis par kāda projekta attīstību, kuram agrāk tika meklēti cilvēki. Parasti ideja ir tāda pašvaka un ar to arī viss beidzās. No offense, es vēlu tikai veiksmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS! Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 tie6i ta es piem vispar nesaprotu jeegu no jauna serv jo tapat vinj6 nebus labaks par GIGN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now