Jump to content
GIGN Forum

Internet Sharing! :)


GEAR
 Share

Recommended Posts

Tātad... neguļu jo mani nomāc 1.tizla lieta :thumbsdown:

1- Man ir 4PC :o OMG! tātad trīs PC ir ar Wireless (laptops,un 2personālie) šodien iegādājos vēlvienu Personālo! Tātad mani nomāc lieta ka nevaru piedabūt tam 4pc netu :(

2-Paņemu uz savu Wirelees otro peles pogu... Share connection ... nop izlec error`s ka kāds LAN`ā jau izmanto šādu IP :blelohs:

3-Nu labi... paņemu Local Area Connection un Wirelees , otro peles pogu Bridge connection... Opsā.... Arī neiet :sparta: nu lab.. nokonfigurēju (MANUĀLI ) To bridge coonection... labi labi.. neiet.. rāda ka konnekts ir bet nets neiet :(

4-Pats pēdējais> Create Home/Office small networking.. paņemu ķipa esmu Net lietotājs un citi netu ņem no manis... un 2pc uzliku ka viņš netu ņem no manis... bet TUTŪ :lolza:

Link to comment
Share on other sites

workgroup ir vienadi ? ievadiji kadu juzeri lietosi lai tiktu pie neta ? preteja gadijuma tava antena ir pilnigi neaizsargata... draivi pareizi salikt / saslegti ? (bija reiz problema ar laptopu kam draivu setingi bija deffultie un nets negaja..)

Link to comment
Share on other sites

Nu tad tā:

Rūteris ir pilnībā aizsargāts pret Zagļiem (Neta) Speciāli uzlikts 4PC (PĒC MAC) neviens cits Netu nevar dabūt

Jā, workgroup abi ir MSHOME Jā viss ir savadīts jā viss saslēgts neko nečakarējoties tīkls strādā perfekti mēģinot dabūt netu... nu ir tā kā ir Nav ar Laptopu te nekas nav saistīts :)

Nu lūdzu Help vechi!!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...