razery Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 moshka es esmu galiigs idiots... bet es nesapratu 2 lietas: 7:Amxbans datubâzee izveidojam jaunu tabulu codes ar vienu Field. 8:Field vardu liekam codes , type text , unicode utf8 un burtu daudzumu liekam 10 luudzu paskaidrojiet kas man iisti ir jaadara? Kaa lai izveido to tabulu?!!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 phpmyadmin kontrola paneli to var izdarit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razery Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 kaa lai es tajaa phpmyadmin panelii ieeju? es lietoju easyphp(appache + mySQL) un http://localhost/phpmyadmin nestradaa :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 nu ieej phpmyadmin mājas lapā un novelc, un tad ekstraktē easyphp mapee, vai www mapee Link to comment Share on other sites More sharing options...
razery Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 taas phpmyadmin maajas lapas ir daudz.. no kuras tieshi var novilkt pareizo? Un pasaki kursh tieshi man ir jaavelk ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 vai nau vienalga no kurienes tu velc? visur vienaadi, u nvel jebkuru, nu ieteiktu jaunaako, to kuram lielaaki cipriņi nosaukumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now