rembo828 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Esmu dzirdejis par gign.lv clan ka vini baigie C klases playeri gribeju pameginat cw 5x5 bet nekur nevar atrast tadu vietu foruma kur var izaicinat so clan tapec nolemu uzraxtit seit mans ta teikt clan ir loti pieredzejis diemzel nespelejam cs.gign.lv tape nebusiet dzirdejusi *aDk* Nu karo4 ja kads no gign clan mani seit dzird aitbildiet gaidisu ar nepacietibu mans skype niks rembo311 online esmu praktiski visu dienu ja izlemjat ka gribat pret mums cw tad raxtat Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 tapec nolemu uzraxtit seit mans ta teikt clan ir loti pieredzejis diemzel nespelejam cs.gign.lv tape nebusiet dzirdejusi *aDk* Nu karo4 ja kads no gign clan mani seit dzird aitbildiet gaidisu ar nepacietibu mans skype niks rembo311 online esmu praktiski visu dienu ja izlemjat ka gribat pret mums cw tad raxtat Dro6 vien jau bus dzirdejusi par musu klanu jo te jau visi pasvara izplapajas visa latvija par katru kalnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ja jau [GIGN] var tad var uzspēlēt Tā gan būtu spēle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 kur tad jus spelejat? btw puberu klani ir pilnigs shits, blin kada jega ir puba kaa klanam spelet, kas jus ar ventrillo puba bombijat? apsauj ar ventrillo skilu single playerus puba un jutas pro laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo828 Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 NU pub es speleju 4id.lv bet parsvara cw Skils mums ir diezgan labs , domaju pret gign nospeletu vienlidzigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 to es gribētu redzēt!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Skils mums ir diezgan labs , domaju pret gign nospeletu vienlidzigi akstu banda punts COM interisanti kur6 no [GIGN] speles pret jums ^^ es domaju tadiem jokiem vinji netere laiku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 lol nesen mēs ar draugiem bijām lana un sabāzām jūs kā 0 jūs pat raundu nespēsiet paņemt ja spēlēsiet vs gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
got2b Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Nu ja tā jau visi saka, ka baigie pro lai krānu pagarinātu, davai es aiziešu savākšu mixu un skatīsimies kas nu būs! Kā tur jūsu klans saucās? *-^AdK*#--- Vnk besī šitādi PUB'ā viens pasaka vārdu cw tam uzreiz vaig klanu un nu tagad būs baigais skillaru klans! GL... Edited July 29, 2008 by got2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo828 Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 to4na daunis tu esi Butu laba spele un labs demo ja mes speletu es garanteju ka mans team paradis klasi un tad jau redzes kas notiks pec tam jo tgat es skatos ka visi doma ka mes galigakie ubernubi pec cw noteikti kads jau domatu ka mes esam labs clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Čali beidz sapņot un pamodies beidzot Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Tu šobrīd velti tērē laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo828 Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 davaj Got2B cw atrodi kadus player un maucam man zb ka tu manu klanu izkemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) blja kurs nugis izkemo musu klanu vins tad uzprasas uz karu :@ UN TAD REDZES KADU KLASI MES PARADISIM VINIEM PECTAM VARESIET TIK PINNAT KA MAZI BERNULI :dddd Edited July 29, 2008 by HellFire Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Es domaaju iespeejamiiba, ka [GIGN] speeles pret jums cw ir vienliidziiga 0! Un tas cik juusu clans ir speeciigs tu nepieraadiisi sheit umnjichijot, piedalies turniiros un tad jau zinaas juusu klanu, nebuus lieki jataisa shaadi topiki lai sevi kaut vai mazliet pieraadiitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo828 Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 ja kadam nebutu problemas uzraxtit tad ludzu uzraxtat kad bus kads tuvakajs turnirs un kur par to var vairak uzzinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) ja gign piekristu katram šādam smieklīgam izaicinājumam tad viņiem nekas cits neatliktu kā sēdēt pie PC 24h dienaktī un tad vēl ar to nepietiktu! vnk veidotos rindas pāris mēnešu garumā ar pieteikumiem Edited July 29, 2008 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Pag pag, juus tak esat kruts klans jums jau toch vajadzeetu zinaat kur mekleet kaadu notiekoshu turniiru... Hotjbi uzprasi saviem pretiniekiem laiku pa laikam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) urla forumaa - latvieshi izkliistat Edited July 30, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 es jau zinu kur meklet bet vins ir LOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now