#wL.Media Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Nu tad tā šodien no paša rīta jau gibēju pajautāt un skatos jau ir topiks par pelēm bet man uz sirds ir kas cits tātad: Cik ziniet lielākā daļa geimeru peles ir nevis taisnas kā visas bet ar tādu ieplaku speciāli prieks lielā pirksta nu vot un tas ir domāts labročiem, mana problēma, es esmu kreilis un tā peles vienreiz nopirku un pietika paspelēt vsp neravērju ;[ Tātad man jautājums vai kāds zin kur rīgā var nopirkt peles lai ir ieplaka uz otru malu priekš kreiliem JA VISPĀR TĀTAD PASTĀV skatos jau 5veikalu i-neta visu ir tikai labročiem Kreiļiem šī pasaule nav domāta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bull Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Es arī esmu kreilis, bet ar peli darbojos tikai un vienīgi ar labo roku. Pakonsultējies ar pārdevēju, varbūt viņiem uz vietas tādu nau,bet viņi var uz pasītijuma atvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 veikalos neesmu redzejis, bet pamekle pa inet veikaliem, esmu manijis, precizi adresi nezinu, bet varetu but, ka sms-pc.lv vai m79.lv redzeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Razer ir parūpējies par tevi un uztaisījis Lachesis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaCe Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Kāda starpība vai pērc parasto logitech peli, vai pērc gameru peli? Manliekas tikai izslata ziņā gameru pelē labāka, nekā cita neredzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Es arī esmu kreilis, bet ar kreiso roku ar peli vispār rīkoties nemāku Edited July 29, 2008 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 lal es nesaku lai jūs iesakat man peli bet es palūdzu lai atrastu peli ar ieplaku uz kreiso roku. Pat parastajām pelēm ir tā ieplaka nu vo man viņu vajag uz krieso roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Es nopirku Logitech pelīti pa 5ls, ir ieliekumi abās pusēs ,tpc ir viegli gan kreiļiem, gan labajiem! http://veikals.sanne.lv/product_info.php?products_id=906 tikai es nepirku internetveikalā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 PRO ONLAIN GEIMERIEM vajag GEIMERU PELI, ktnxb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Viss viss lokojat ciet nostījos to video ko iedevi par to peli minOrity sākums labs 4000DPI Kar4 tuvākajā brīdī krāšu naudiņu un nopirkšu Razer Lachensis peli Paldies minOrity'am Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Lachesis ir riktīgi kruta. Tie 40k DPS vēl tā, nav reāli tik daudz nemaz vajadzīgs, kā viņš pats teica ( ), bet firmware/software tai pelei ir nenormāli labs. Pats iztieku ar Deathadder, kurš šobrīd mani pilnībā apmierina, bet nākotnē noteikti skatīšos uz Lachesis, kad būs naudiņa, jo tagad nav. EDIT : un tie review, no tā čaļa/firmas ir baigi labie. Daudzām lietām viņiem ir. EDIT 2: bļe, LOL @ "Why would you do that to me? Im your cat ... " Edited July 29, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Varētu iedomāties situāciju kā tu spēlētu ar kreiso roku un pie labās rokas tev būtu tastatūra lol. minority, a kapēc, piemēram, es ar savu ednet 1600 dpi lāzerpeli, kura, starpcitu, ir domāta priekš microsoft office, varu mierīgi nošaut tādus spēlētājus, kuri izmanto ūber geimeru peles un salikt pa nullēm? Piemēram lanā 1vs1 vs Prusha rezultāts 16:5, kuram bija razer deathadder un kaut kāds spīdīgs paliknis. Vai tad viss ir atkarīgs no tavas peles? Tad ja es nopirkšu lachesis vai kaut ko tamlīdzīgu, mans skills palielināsies tik ļoti, ka būšu labāks par spawnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uufijs Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Laikam tu esi pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Nevar nepiekrist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grundulis Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Kas teica, ka viņam to peli priekš cs vajg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Tu esi stulbs. next day. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts