Jump to content
GIGN Forum

Tiesības.


Recommended Posts

Sveiki.

Nu es tagad esmu atsācis CS spēlēšanu @ gign.lv un vēlātos acc. Diemžēl man nav personas kas mani REC, bet nu skatīšos ko tauta saka par mani.

Nu es vēlētos tikai - xgag, xkick, xsay, xsalp/xslay.

xgag - nu kā jau visi raksta, lai apklusinātu cilvēkus kuri diršās, bļaustās, vai dzied pa mikrafonu, bet ir arī daži izņēmuma gadījumi. Arī netikai pa mikrafonu, bet gan arī čatā, bieži vnk pa prikolam patīk paadirsties uz visiem.

xkick - lai kickotu spec, freefrag, čīterus un protams High Ping. Arī ja ir kāds nogagots, viņš uztaisa retry un turpina dirsties(dziedāt) - protams seko KICK!

xsay - lai izkustinātu komandu, parasti zaudētāju komandai patīk salpstīties un nekā nedarīt, bet nu - spēle paliek spēle...

xslap, xslay - Nu kā jau parasti freefrag, kemperus, misijas nedarītājus. Zinu, zinu("suicide mission"), neslapošu un neslajošu tos kuriem būs šī situācija! Tā kā man ir mazas iespējas ka es tikšu pie tiesībām, bet ja nu kas, bet netieku pie KICK, es ar Slay palīdzību centīšos tik galā ar cheateriem jo viņam apniks, ja visulaiku slayos.

P.S. Ar noteikumiem esmu jau iepazinies labi, un krietnu laiku pirms ACC prasīšanas.

Nu es neemu garais rakstītājs, bet spēlēju no 8:00-22:00/23:00 vakarā, nu bet protams ar pārtraukumiem...

Paldies par uzmanību!

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

Lol kāds tev tad niks ir gigna ? Es tevi nēsmu redzējis nevienu reizi un liekas, ka tev ir maks 15 gadi :)

ANTI

AA dr. pepers chalīt tu saproti ko tu gribi dabūt ? un kādā serverī ... Tu vēl pirms divām dienām ārdijies un traucēji visiem spēlēt sore, vecīt tāpat ANTI

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

To kā tu spēlē, tavu manieri tizlo. Neiet pakaļ bumbai, krisīt līdz pēdējam vai raunda sākumā (lol, ja sākumu skaita 1min~30sec) mēģināt uzlekt uz nuke klints, spēlēt ar nedefaultajiem ieročiem, kko muhļīt pa čatu ne pa tēmai un spiest F9 pēc vārdiem "nu vsjo, es ieslēdzu", pirms tam kā apvainojies puišelis uz lielajiem čaļiem, sūdzējies, ka tevi šauj nost un izgāji no servera ar vārdiem "ok, ja nevar pa labam, tad es eju pakaļ wh". Vēl ir kādi jautājumi, dumiķi?

P.S. FAIL!

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Nu kr4 varat lakot ciet!

Dogy - pirms 2 dienām vnk tas bijā tā ~~

Dogy - Man ir 15 gadi!!!

Jonathan - patiešām neatradi? Sorry ka tā saku, bet tev līkas rokas! Redz cik viegli atradās!

Raprock, tev ir taisnība par to F9 - ja nesaproti prikolus un esi kaut kāds melno joku fans, sory, bet tie ir mani joki kurus es sāku pirms 4-5 dienām un beidzu pēc 2 dienām...

Edited by Endijs_Dzerkalis
Link to comment
Share on other sites

Anti! Esm arii tevi reti redzu serverii, un ja ut neesi bizhs gign speeleetaajs tadpilniigi nekaada tolka no taam pravam tev nebuus... Kaa arii piekriitu ieprieksh mineetajam, ka tu vel esi zaljsh kaa gurkjis!

Link to comment
Share on other sites

liikaa roka, paraadi kur tu mineeji, ka tu esi Dr.PEPPER???????????????????????????

edite:tikko ieraudziiju sigaa kko liidziigu, bet tas tikai taa, jo uz tiem palagiem parakstaa praktiski neskatos....

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...