Musical Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 man ir serveris,bet vins nepievienojas pie INTERNET,takaa neviens nezin par ta eksistenci!,varbut zinat ka to labot? P.S. ja jau sads topiks bija,pasakiet man linku un es iesu tur un so topiku varat izdzest!esmu meklejis bet neko neatradu ludzu palidziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoliidais- Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Tu esi uzinstalējis vispār hlnowon ? Tas fails domāts lai citi tiek taavā serverī. Tad ja esi, tad jautājums - tev ir rūteris ? Un parādi šeit sava servera ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) esmu vina draugs ip 81.198.12.198:27015 es vina serveri tieku ieksha itka viss ok bet vinsh sudzas ka neviens pa idenu neienak serveri. tatad ja vinam nebutu instalets hlnowon vai vnk swds.dll ielikts jau nokrekots tad es arii netiktu iekshaa! un ruteris vinam ir! Edited July 26, 2008 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoliidais- Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) Nja gign serverlista serveri uzrāda, bet piekonektēties viņam nevar pag tu gribi lai serveris rādās pie INTERNET ? Tad jaaliek ir sv_lan, laikam. Vai ari nomaster es aizmirsu kurš. Edited July 26, 2008 by Zoliidais- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) ja uzliski sv_lan tad 4ista nerviens netiks iekshaa! un radis iespejams kkadus erorus. sv_lan 0. un mums nav vienadi i neti ja butu tad nebrinitos kapec mes tikai 2 tiekam iekshaa vinam mainas ip tgd 81.198.142.162:27015!!! mo6 tiksi iekshaa! Edited July 26, 2008 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musical Posted July 27, 2008 Author Report Share Posted July 27, 2008 es nonemu nomaster,man viens teica ka tad radisies,nu es nezinu:Dpameginasu ieka4at hlnowon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now