lacore Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Tātad, vakar es skatījos robinu hudu pa nakti uz austiņām, mierīgi iegāju gulēt. No rīta pieceļos, jāiet cw spēlēt, pamanu, ka iet tikai kreisā austiņa, neesmu neko sitis, metis vai ko tamlīdzīgu. Restartēju kompi, tas pats. Austiņu vadu ieliku tumbiņās, tas pats. Domāju būs kompim portu vaina, bet nē. Mēģināju sabīdīd volume controls, bet viss bija tā kā vajag salikts. Ko man darīt? Pārinstalēt skaņas karti? Edited July 24, 2008 by lacore Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Pie volume control ir balance un uzliec pa vidu to pirmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 man ar logitech austinjaam ir taads variants ka ja pagroza kautkaa skanju tad skan tikai 1, pakrukjii austinju skaljumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacore Posted July 24, 2008 Author Report Share Posted July 24, 2008 tur jau tā lieta, ka ir uzlikts pa vidu. griežot pa labi, paliek ar vien klusāk kreisā austiņa un labā neskan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 tev kaut kas ar vadiem ir, jo man tas pats, es atplēsu austiņas un daži vadiņi vispar saplīsuši un atdalījušies, vnk pērc jaunas ausis. Un tā vadu plīšana notiek no ausu vada grozīšanas, locīšanas u.c lietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacore Posted July 24, 2008 Author Report Share Posted July 24, 2008 Un tā vadu plīšana notiek no ausu vada grozīšanas, locīšanas u.c lietām domāju, ka man nekas tur atplīsis nav, jo grozot mikrafonu, es brīžam uzdabonu kontaktu. es to ādas šitu norāvu un tālāk, pie vadiem tikuntā netiku http://www.metaleks.lv/cenas/74/8928_logit...980369-0914.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now