doGY Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 (edited) Lieta tвda, ka es nezinu caur ko atvзrt BluRay formвta filmas, vai vispвr uz pc to var daєоt ? Jвnomaina ekrвna rezolыcija ? vai vnk kвds media players jвnoka4в ? Esmu provзjis sen un tikai skaтa gвja plus bilde tikai apstвjвs Tagad gribu novilkt vienu ko man baigi vajag, bet negribu pa velti to darоt A JUMS VER VAПВ BluRay ? ? ? ? ? p.s par nepatзmu NEVELCIET wickerman ar Nikolasu Keidюu filmu - SHITS, bet Never Back down gan ir laba Edited July 23, 2008 by doGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 NEVELCIET wickerman ar Nikolasu Keidžu filmu - SHITS, bet Never Back down gan ir laba Muļķības, Wicker Man ir forša filma, vienkārši tā filma nav priekš kautkādiem 12 gadīgiem krāniem, kuriem galvenais ir happy end. Cik noprotu tad ar "Blue-Ray formāta filmām" tu būsi domājis HD filmas. Vienkārši novelc CCCP(Combined Community Codec Pack) paku un Media Player classic un viss būs bumbās. Vai arī ja līkas rokas tad izmanto VLC player. Bet visticamākais, ka tev ir kautkāda koka kaste, kas to lietu nemaz nespēj pavilkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now