JAKuT Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Man ir liels luugums, jums! Kads varetu iedot skriptus?? vai baig gruti SmS shop un servera pievienosanu, lidzigu taka gignam... kaut ko tadu.. :/ P.S un s1.oo.lv administrators, attbildi skype.. vai te PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) Naglie pidari. Cilvēks veido šādu skriptu labu laiku, a te pēkšņi kautkāds gailis viņu prasa par baltu velti. Kad paaugsies, sapratīsi manis teikto. EDIT: Lai mans sūda posts nebūtu tik lieks, vari pamēģinat šo serveru listes skriptu. Edited July 22, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Tev jau pasham webā ir SMS shop skripts Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 brazer, vins ir.. bet nav veel viens skripts, kurs parbaud, un dod noladet! man ir tikaj taa tabula... un spiezama poga noladet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 un tad kādā jēgā tu viņu pārdod , ja nav pilnīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Es vinu, ne pardodu :D kur rakstits ka pardodu?? Es tak, rakstiju, ka prasu.. lai man iedo, pilnu sms shopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Ja nebutu tik slinks mekletu gignaa jo tur ir pamaciba par so! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now