brazer Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Nekādīgi, a kas tev tik grūti amx_bans uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litrins Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 nu itka jau nav!! Bet slinkums.. a vinam vienalga kada versija der ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Nu labaak liec amxbans 5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadis Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Man vis iet bet ir lūk tāda problēma nepareizi pierego! pēdējā lauciņā raxtās "regnick" nevis atkārtojas playera niks 4e za hujņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRhs Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Nu pareizi ir , lai vinš rāda RegNick , vismaz tu zini kurš ir pasūtijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadis Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Vaitad tas uz access neietekmē? ja nē tad jā pareiz i... bet tu nezini kā lai uz amxbans viss notiktu bez users.ini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheRhs Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Viss notiek , man viss strādāja , kāds Reģistrēja niku , Es iegāju amxbanos un ieliku ķeksīti . Pirms kāds pasūta uzraksti ar sarkaniem vai kādiem burtiem , ka tu apstiprināsi 24 H laikā . Ja gribi , lai tas viss notiek automātiski , nāksies pašam piekodēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 vispār, varēja jau kaut kā amxbanos noņemt tos ķekšus..vnk pievienojot tur adminu, viņš automātiski atķeksējas Link to comment Share on other sites More sharing options...
chillout Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Individuālais īsziņu pakalpojums ir jaspiedz, talak tev viss bus rakstits, kur kas jaizdar Nu ja bet kur var dabuut scriptu uz ACC Link to comment Share on other sites More sharing options...
chillout Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 A kur var dabut to scriptu? Njemiet screen fff.bmp paskatieties vai man codes tabula ir pareiza ja nav tad pielabojiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daaaviiic Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 (edited) Paskaidrojat sīki un konkrēti par sms unban un sms acc! Plz iedošu acc savā zm plague serverī! Pēc sitās instrukcijas neko nesaprotu sms_banu_script.rar Edited July 26, 2009 by Daaaviiic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now