RJUURIKS RUPONS Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) Kr4 stāsts ir īss, uzliku x3m konfigu par kuru visi tā runā, ieeju nakts vidū PUBā izmēģināt izmet : OGC Hack Detected, lūdzu kuras rindas no šī konfiga man būtu jānoņem un vai tajā konfigā ir vēl šādi skripti? Būšu ļoti pateicīgs! P.S. Nepiesienaties par pareizraxtību, jo raxtīju lielā steigā, jo gribas iet gulēt! LIELĀ EDIT : Kas man vēl jāizdara, lai es varētu pa mic runāt, jo man tas Voice transmiting Volume visu laiku uz 0 stāv, kad pagriežu skaļāk atmet atkal uz 0! Lūdzams palīdzēt man salabot šo konfigu, lai viss būtu piemēroti un godīgi spēlēšanai! Edited July 21, 2008 by ErnandO Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 noņem 'read only' no config file tad neleks uz 0 atpakaļ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Bet neviens par to OGC nevar pateikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Izdzēs aliasus no configa. Vismaz man tas palīdzēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now