BraliiCCaliiC Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Novilku no wosa web+sql+php+light utt...un izdomaju uzmest virsu amx bans bet pirmaja soli jau prasa db login un password laikam phpmyadmin bet es nezinu kads man ir un kur es vinu varu nomainiit :(Ludzu palidziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) omg ! ir tak pamācība kā uzlikt amxbans. hostname ( vai kkas tur bīj ) = localhost datu bāze = amxbans username = root , password = parole kuru tu ievadīji instalējējot appserv. EDIT: . Edited July 21, 2008 by -pK_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 phpadmin pa defaulto nevajadzētu būt nekādai parolei. ieej iekš phpmyadmin un uztaisi datubāzi un uzliec tai paroli un useri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BraliiCCaliiC Posted July 21, 2008 Author Report Share Posted July 21, 2008 Es ieraxtiju bet vienalga nehuje neparadijas tikai ausgtaha ka nevar atvert un shis http://caliishu.sytes.net/amxbans/admin/%3C?=$_SERVER[%27PHP_SELF%27]%20?%3E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now