JAKuT Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) Kads varetu palidzet? Man ir, php skripts, un es gribu.. vinam uztaisit.. lai vins dodas uz noteiktu, laiku piem taka uz 1menesi.. Noperk, 1 menesi turas, un tad pats automatiski, izdzesas.. ! rekur skripts PHP <Center><form name="LOGIN" action="?page=mvipacc" method="post"> <center><a href='?page=donate'>Назад!</a></center> <center><b> Отправь смс с текстом <font color="red">"PAY DPMVIPACC"</font> на номер <font color="green">"1897"</font> и ждите когда придет вам КОД. SMS Цена 2.50 Ls</b></center> <center><b> MONTH V.I.P-ACCESS</b></center> <center><b> Дает вам возможность захадить на наш сервер без задержки</b></center> <center><b> Ненадо ждать не каких мест когда сервер переполнен, вы можете захадить и эта услуга даетса вам на 30дней!</b></center> <table class="table" border="0"> <tr><td align="left">Ник: </td> <td><input size="40" style="width:124px" maxlength="64" name="playername" type="text" value="" /></td></tr> <tr><td align="left">Пароль(Который будете водить в игре): </td> <td><input size="40" style="width:124px" maxlength="64" name="pass" type="password" value="" /></td></tr> <tr><td align="left">Пароль(Еше раз): </td> <td><input size="40" style="width:124px" maxlength="64" name="pw_coniform" type="password" value="" /></td></tr> <tr><td align="left">Код(который получили в SMS): </td> <td><input size="40" style="width:124px" maxlength="64" type="txt" name="code" value="" /></td></tr> <tr> <td><center><input type="submit" name="submit1" value="Зарегистрировать" /></center></td> </tr> </table> <?php $nikreg = $_GET['nikreg']; $kodinsh = $_POST['code']; $kods = 23; $playername = $_POST['playername']; $nick = $_POST['playername']; $pass = $_POST['pass']; $pass2 = $_POST['pw_coniform']; $access = "abz"; // Sheit ievadam accesa flagus. $flags = "a"; $nickname = "regnick"; $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; mysql_connect('localhost','',''); mysql_select_db(''); $result = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT code FROM code WHERE code = '$kodinsh'")); $kodinsh2 = $result['code']; function createRandomPassword() { $chars = "abcdefghijkmnopqrstuvwxyz023456789"; srand((double)microtime()*1000000); $i = 0; $pass = ''; while ( $i <= 7) { $num = rand() % 33; $tmp = substr($chars, $num, 1); $pass = $pass . $tmp; $i++; } return $pass; } $password = createRandomPassword(); $q2 = "UPDATE code SET code = '4$password' WHERE code = '$kodinsh2'"; if ( $_POST['submit1'] and $kodinsh2 > 0) { if( $pass != $pass2){ die ( "<script>alert('Пароль не совподает!');window.back()</script>"); } if(empty( $nick)){ die ( "<script>alert('В пишы ник!'); window.back()</script>"); } if(empty( $pass)){ die ( "<script>alert('А какой будет пароль?'); window.back()</script>"); } $check = mysql_query("SELECT username FROM amx_amxadmins WHERE username='$nick'"); $exist = mysql_num_rows($check); if( $exist > 0){ echo "<script>alert('Извините,ну такой ник уже зарегистрирован.');window.back()</script>"; unset( $nick); exit(); } $register = "INSERT INTO amx_amxadmins ( username, password, access, flags, nickname) VALUES('$nick', '$pass', '$access', '$flags', '$nickname')" ; mysql_query($register) or die(mysql_error()); mysql_query($q2) or die(mysql_error()); mysql_close(); echo "Все произошло удачно, вы получиле акк!<br />Ник которому призначился акк -<strong> $playername </strong> <br /> Акк будет работать толко в том сличе есле вы впишете этот код в косноли <strong>setinfo _pw $pass </strong><br />Благодарим вас, с увожениям администрация!" ; } else if ( $_POST['submit1']) { echo "Код не правельный!"; } ?> Edited July 17, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 nez varbūt ar php kodinu nosaki pe DB kas ir ilgāk par tik un tik dienām, drop table! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 wooops, sorry. samainiju code tagus pret php, lai var saprast, bet izskatās, ka pazuda encodings. tas varētu būt foruma gļuks. problēma ir vienkārši risināma. glabā divus datumus datubāzē. 1) kad pasūta 2) un kad beidzas (var aprēķināt šādi) PHP <?php $end_date=date("Y-m-d", strtotime(+30 days)); ?> sql inserts tātd būs šads : INSERT INTO amx_amxadmins ( username, password, access, flags, nickname, reg_date, end_date) VALUES('$nick', '$pass', '$access', '$flags', '$nickname', NOW(), '$end_date') ja Tev ir linux serveris, Tev vajadzēs perl failiņu, kas laidīs php un čekošanas failu. ko darīs čekošanas fails ? pārbaudīs datubāzē datumus un ja end_date būs pārsniegts, tas tiks dzēsts. perl scriptu atliek pievienot cron daily direktorijai un viss čiki. ja windows, nu tad vajadzēs schedulēt, lai laižās .bat fails, kas savukārt palaidīs php, kurš izsauc čekošanas php failu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Man visi cron`i iet ar wget --delete-after http://... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 1. varetu ludzu kads izlabot tos ķeburus? 2. n0r3k kādu failiņu vaig tam linuxam? procesu kā tas viss notiks laikam sapratu pareizi, bet vienīgais man radusies nesaprašana kā tu ierunājies par PERL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ķeburi pohuj, tas ir teksts, kas nemaina koda izpildi. ok, lai būtu shell scripts, ja jums tā vieglāk. ir fails check_sms.sh , kurš satur : #!/bin/bash cd /ceļš/uz/php/skripa/direktoriju /usr/local/apache_php5/bin/php check_sms.php >> /var/log/sms_scripts.log un check_sms.php ir parasts php fails, kurā ir mysql delete komanda, kas izdzēš visus tos, kuriem datums mazāks par šodienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 nu un tagad man uzreiz gribās pajautāt ar ko atšķiras PERL un SHELL :D:D piedod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 es mazliet sapisos. tas bija shell, nevis perl, ko es biju domājis - my bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) nu tad viss skaidrs Edited July 17, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Bet, vienalga.. no sita, neka ne sapratu.. Neesu vel tika labs, php skritieris Varetu, kads uztaisit?? vai taka pamacibu uzrakstit Luudzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) nu kā nesaprati? pasties n0r3ka postus un katru izlasi 3 reizes, tad noteikti sapratīsi kas jādara ;] pateikšu priekšā: izveido failu "check_sms.sh" ieraksti iekšā(editejot vajadzīgās vietas protams): #!/bin/bash cd /ceļš/uz/php/skripa/direktoriju /usr/local/apache_php5/bin/php check_sms.php >> /var/log/sms_scripts.log un izveido failu "check_sms.php" ieraksti iekšā: <?php $con = mysql_connect("hosts","users","parole"); if (!$con) { die('Could not connect: ' . mysql_error()); } mysql_select_db("datubaze", $con); mysql_query("DELETE FROM table WHERE $end_date='now()'"); mysql_close($con); ?> Boldētā rindiņa nau, lūdzu kāds pasakat priekšā viņam to vietu :D es pats nezinu tālāk ja man kaut kas nau pareizi izlabojiet mani Edited July 17, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 1)Atver phpmyadmin un amx_amxbans tabulā pievieno laukus reg_date type : date, end_date type : date 2)iekopē manis minēto php rindu savā scriptā un aizvieto manis doto selektu ar savu 3)izveidot texta failu, kuru pārsauc par kaut_kādu_tur.bat cd \ cd ceļš\uz\php\skriptu\ C:\ceļš\uz\php.exe skripts.php 4)izveidot php failu, ko nosaucam par skripts.php PHP <?php require("config.ini"); //datubāzes dati un cits konfigs require("init.inc"); //datubāzes konekcija, kā arī visi pārējie inklūdi, kas vien sistēmai ir // iepriekšējās rindiņas strādā kā piemērs tam, ko Tev vispār vajag mysql_query("DELETE FROM amx_amxbans WHERE DATEDIFF(end_date, CURRDATE()) < 0"); ?> Tālāk control panelī uzstādi, lai .bat fails palaižas katru dienu no rīta, vakarā - kā pats gribi. Tas ir viss, ko Tev vajag izdarīt. Nav jābūt ne profesionālim, ne ģēnijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Vienalga, nekaa ne sapratu! apmeram kaut ko sapratu, bet ne parak.. kur ta sito likt?? <?php $end_date=date("Y-m-d", strtotime(+30 days)); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
seene1188 Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 tu to pads taisiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 To skriptu.. nee, es saku. neesu vel tik labs , nezinu tik labi php valodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Tas ir kautkads jauztaisa msql ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Galigi, neko nesapratu... n0r3k, tu varetu uztaisit, luudzu pamacibu. Vai ari varetu luudzu iedot savu skype, un palidzet? es nesapratu! par paaris lietam: <?php require("config.ini"); //SITO KADA JEGA VINS VAJADZIGS?? Man tads nav, vsp appserv mape! require("init.inc"); //Un sito ari, nav.. ! mysql_query("DELETE FROM amx_amxbans WHERE DATEDIFF(end_date, CURRDATE()) < 0"); ?> Man ir Windows XP Proffesional! un nesapratu kur lai liek sito?? <?php $end_date=date("Y-m-d", strtotime(+30 days)); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 pirmās divas rindiņas Tev nav vajadzīgas. ne par velti apakšā bija komentārs par tām rindiņām. tie ir mani faili, ko es inklūdoju, jo man vienā ir definētas mysql pieejas datu vērtības un otrā ir konekcija mysql serverim. tas Tev, lai saprastu, ka lai izpildītu mysql_query f-iju, Tev jāpieslēdzas datubāzei. kas attiecas uz $end_date ... Tu nesaskati loģiku ? pats vispār savu kodu esi pārskatījies un centies izprast, ko kura rindiņa dara ? paskaties, kādi mainīgie Tev ir iekš inserta, VALUES ($šeit), un sameklē tos pašu kodā. tur arī pieliec $end_date. savu skype neimu kuram katram nedodu, jo nav manās interesēs ik pēc piecām minūtēm sniegt detalizētu ieskatu koda gabalā, kuru pats cilvēks nerubī. dodu tādiem, kuri patiešām vēlas uzzināt skatu no malas vai kādu ieteikumu, ko un kā darīt, vai vnk nespēj atrast kļūdu, bet negrib publiskot kodu, jo tas ir paštaisīts un nevēlas to tā vienkārši nodot citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 Man nesanak, ieks amx_amxadmins uztaisit, reg_date un end_date... vai vaig vnk uztaisit amxbans un tur uztaisit tos 2 table?? taka kaut ko lidzigu, taka pec siis pamacibas: 7:Amxbans datubвzee izveidojam jaunu tabulu code ar vienu Field. 8:Field vardu liekam codes , type text , unicode utf8 un burtu daudzumu liekam 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 JAKuT es tev ieteiktu pārskatīt n0r3ka topikus un reāli pakustini savu smadzeni. ko tur nesaprast? viss ir vienkārši un detalizēti aprakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 17, 2008 Author Report Share Posted July 17, 2008 es visu, sapratu... tikaj vina problema, nezinu kaa ieks amx_amxadmins, uztaisit reg_date un end_date Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 (edited) psc es velti skrīnus jau uztaisiju n0r3k pasteidzās Edited July 17, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 man te visam ir laiks. čatoju, spēlēju EVE un lasu gign forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ...un to visu ļoti ātri dari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now