Mincuhx Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 (edited) Un pieaugums krītas ik reizi kad pienāk jauns iedzīvotājs klāt. Piem tev tagad pieaugums 3 stundā, līdz ar to arī apmierinātība krītas par 3 stundā, un līdz ar to samazinās pieaugums. p.s. tenkjuu bullet nē es domāju ka pats pieaugums stundā visu laiku krītas to var mainīt ? Edited August 17, 2008 by Mincuhx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 No problem goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Uztaisīju koloniju, vismaz par marmoru nav vairs jāuztraucas Bļa korupcija owns Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 [56:74] Lamaland. Ja varat sniegt man jebkādu palīdzību, kura varētu sākumā palīdzēt attīstīties, ar prieku to gaidīšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Upgreidot bāru rātsnamu un mūri.un Dzīvo laimīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Domāju resursu ziņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Vai kāds nevarētu atsūtīt atkal marmoru un kādu kristāliņu :? Pretī varu dot sēru. 44:30 Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 man parādījusies brīva vieta muzejā. ja kādam interesē kulturālā apmaiņa, var droši sūtīt kulturālās apmaiņas vēstuli 9:14 Vīnopole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Jo tālāk jo grūtāk Armija ēd naudu Mūris jāceļ viena līmenī ar rātsnamu, iedzīvotājiem nav vairs jaunas vietas kur dzīvo, un tagad mūris 4 h apgreidojas Neviens nepērk resursus, naudas naf Un katru dienu tiek pieķerti kādi 5 spiegi, nemaz nerunājot pa to ka pētniecība galīga dirsā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Neesi patrāpījies labā vietā. Man mūris ir 2. līmeņa un pēdējais pilsētais vispār nav, kaut arī rātsnami ir 15;14;10 līmenī Resursu trūkst, bet tapēc visiem salas iedzīvotājiem ir kopistiski jāziedo kokmateriāli, lai paplašinātu resursu ieguves. Neteikšu, ka nauda ir problēma, jo man viņu nav kur likt, pagaidām. 300k iekrājušies, laikam, būs jāpērk kuģi klāt. Kopumā nesūdzos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Izmisuma brīžos, izmisuma līdzekļi t.i. jāaplaupa neaktīvie ar 0 ģenerāļiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Kas ir ģenerāļi? kur dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ģenerāļi ir vispārpieņemtais apzīmējums armijas lielumam, ģenerāļus mēra punktos Top listē vari atrast cik tev un citiem ģenerāļi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Resursu trūkst, bet tapēc visiem salas iedzīvotājiem ir kopistiski jāziedo kokmateriāli, lai paplašinātu resursu ieguves. Neteikšu, ka nauda ir problēma, jo man viņu nav kur likt, pagaidām. 300k iekrājušies, laikam, būs jāpērk kuģi klāt. Kopumā nesūdzos. Sac buvet armiju uzreiz bus kur naudu likt Ne tikai, es tikai ta papildinu noliktavas, zogu visus pec kartas, protams lielas alianses lieku miera Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 nosūtīju līgumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Aizsūtīju 900 koku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Cik garš ikirami, līdz restarts būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Kāds restarts, tas vel tālā nākotnē Edited August 23, 2008 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
neC. Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 kadam vajag vinogas, pret marmoru vai kristalu, bet labak ja butu sers man vnk nau kur to vinu likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 man vnk nau kur to vinu likt Vari atmest kaut mazliet? Man pasmagaa dirsaa bez viina viss un pretii shobriid nav ko dot, es tev peec kaada laicinja gan kristaalu gan marmoru vareetu iedot Pheryos[29:63] Dreamland . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 man vnk nau kur to vinu likt davaj sūti man vīnogas došu sēru 1:1 44:30 Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 vajag Kulturālo līgumu [30:47] ruksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Pēc divām stundām būs vieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Sodien saku spelet, atsutat man kautko! Nodios[61:55] > Metropole Edited August 26, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now