Norek Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Pēc 18h gaidi kuģi ar 500 kristāliem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ja kāds labdaris varētu atsūtīt mazliet vīna būtu ļoti pateicīgs. (67:38 Aqualande) Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) khe,khem kāds man arī varētu kādu kristāla gabaliņus atsūtīt Pretī ,ja vajag varu iedot sēru 44:30-Sparta Edited August 14, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Da jūs zb tik tālu atrasties. Brauciet paši pakaļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mincuhx Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 ew kāds pasakiet kā es varu kādu izspiegt? Nu essapratu vnk izsūtīt spiegu bet kā to spiegulai dabū ko izsūtīt tas ir kāds noarmijas kuru var aizsūtīt vai kautkas jaupgrido vēl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 (edited) izspiegt? Nu essapratu vnk izsūtīt spiegu bet kā to spiegulai dabū ko izsūtīt tas ir kāds noarmijas kuru var aizsūtīt vai kautkas jaupgrido vēl ? Cik es sapratu tu vēlies izsūtīt spiegu ?? neko no tevis rakstītā nevar saprast Bet ,ja tā tev vajag izpetīt "Paslēptuve" LOl:izspiegt Edited August 14, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Ja teiksim mani kāds apzog, tas kautkur uzrādās, jeb viss ko tu redzi ka resursi pazuduši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 uzspied uz karaspeks un tur viss ir, ko tu esi zadzis, ko tev ir nozagusi utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mincuhx Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 neko no tevis rakstītā nevar saprast Bet ,ja tā tev vajag izpetīt "Paslēptuve" LOl:izspiegt tenq vēl viens jautājums kā lai izvairās no korupcijas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 vēl viens jautājums kā lai izvairās no korupcijas ? apgreido gubernatora rezidences. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Meklēju kādu, kam nav kur likt kristālu. Pretī dodu Koku/Sēru/Marmoru/Vīnu adrese: Orgrimmar uz salas Zhydios[39:32] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Kāds varbūt varētu atsūtīt 100 marmoru, varu dot pretī kristālu (ja pateikšat kā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Nopērc tirdzniecības kuģus ostās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 A kautkāda resursu apmaiņa nav iespējama, kautkādi līgumi? Tā ka nevarētu piešamukt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Wow. Tad nu gan ... 100 uniti - bagātība Ir jau tirdzniecības līgumi kaut kādi, bet neesmu tos vēl izmantojis. Pagaidām balstos uz uzticību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 ir kautkāds līgums bet viņs tur neiet kautkas.zinu man ar pirmāreize bij vai mani nepiešmauks.tpc iestājies alliansē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Ir jau tirdzniecības līgumi kaut kādi, bet neesmu tos vēl izmantojis. Pagaidām balstos uz uzticību. vnk tirgū neviens marmoru nepārdo, a man vaig biki lai upgreidotu tirgu, tad mosh kkas būs. edit: bez marmora es tagad esmu diezgan iestrēdzis Edited August 15, 2008 by Goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Salasi naudu un uztaisi koloniju uz marmora salas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Lieks marmors 3k... Kādam vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) juu, suuti tik shurp 67:38 Aqualande edit: man tik 1300 ietilpība Edited August 16, 2008 by Goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 (edited) atsūti lūdzu man vēlvienu K Edited August 16, 2008 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mincuhx Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 ew a kā ir ar pieaugumu viņš vienmēr kritīsies vai arī kautkoizdarot kāps uz augšu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 tev jaapgreido krodziņš un jādala pēc iespējas vairāk vīna, es viņu apgreidoju tik tālu, ka iedzīvotāji nebija laimīgi, bet rādija, ka ir eiforijā, pieaugums bija + 8. Vel tu vari celt muzeju un slēgt līgumus, kas dos papildus apmierinātību, kas ietver sevī arī pieaugumu kāpšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mincuhx Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 to es sapratu bet vai visu laiku tas pieaugums tikai krītas piem man bija 3 tgd 2,8 un uz leju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Nu vispirms tev ir jāsaprot, kas ir pieaugums tas nozīmē ka tev iedzīvotāju paliks vairāk visu laiku, tikai jautājums ir cik ātri. Un pieaugums krītas ik reizi kad pienāk jauns iedzīvotājs klāt. Piem tev tagad pieaugums 3 stundā, līdz ar to arī apmierinātība krītas par 3 stundā, un līdz ar to samazinās pieaugums. p.s. tenkjuu bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now