Jump to content
GIGN Forum

Programmētāju Pūlciņš


worm
 Share

Recommended Posts

Īsti nezinu vai spams ir īstā sadaļa kur šo te likt, bet nu vatever... Gribētos dzirdēt no apkārtējiem vai ir interese par programmēšanu? Pats no savas pieredzes esmu konstatējis, ka reizēm tomēr ļoti noder cita padoms kādā konkrētā lieta vai arī ir nepieciešama palīdzība atrisināt kādu problēmu, bet nav kam īsti pajautāt. Visticamāk man no klātesošajiem neviens nevarēs manās problēmās palīdzēt :lol: (lai gan moš kādam ir padziļinātas zināšanas asm + ollydbg lietošanā?), tāpēc drīzāk varētu palīdzēt citiem, kā arī pārējie varētu dalīties ar savu pieredzi palīdzot!

Protams, galvenais jautājums ir vai šādai idejai vispār ir lemts dzīvot un vai ir interese darīt pašam nevis kopēt kodu 1:1?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Man vienmēr trūkst motivācijas kaut ko uzsākt. Tāpat ir arī ar JASS tutoriāļiem (tas man priekš wc3 editēšanas noderētu), kurus nu nekādi nevaru iesākt mācīties. Tā kā esmu nemotivēts, tad tikai pateikšu - GL :).

Link to comment
Share on other sites

Šaubos. Pārsvarā šeit apgrozās tādi jautājumi, kā : "kā var noņemt e107 labo malu", "kā pielikt vēl vienu sadaļu", "nokačāju sms cw scriptu, bet man nejiet, lūdzu palīdziet", "kā pielikt forumam vēl vienu linku" un tml. Es vēl īsti neesmu izdomājis, kā reaģēt uz šādiem jautājumiem. Tie, kuri saprot, ap ko grozās lieta, zin, ka tas nav tik vienkārši kā My Computer properties -> Settings -> Turn Off Left Menu :D un man nedaudz tracina šie jautājumi. Tas būtu tas pats, kas es te kādam jautātu, kā uzstādīt raķešu galviņu. Atbilde viena - ar zināšanām un smadzenēm - vot kā to visu var paveikt.

Es te esmu redzējis uz kreisās kājas pirkstiem saskaitāmus koda gabalus (neskaitot pluginu kodus), kā arī uz labās rokas pirkstiem var saskaitīt tādus, kas pēdējā laikā tik tiešām interesējās, ko viņiem mācīties, lai paši uztaisīsu savu webu.

Webiem atsevišķa sadaļa gan derētu. Kādu laiku atpakaļ rakstīju admin sadaļā par web`u subforumu -> problēmas & risinājumu sadaļā, jo visi e107, php shiti tiek rakstīti zem counter strike serveriem un pluginiem (kāds sakars?). Šķiet, ka manu postu neviens neizlasīja (laikam), vismaz atbildes nebija.

Link to comment
Share on other sites

aizmirsi pieminēt, ka tev kreisā kāja un labā roka ir amputēta... :D

nu es jau arī itkā biju domājis par atsevišķām sadaļām, tik īsti nevaru saprast ko tieši atsevišķi dalīt :) būtu jau forši, ja šitāds programmeru pūlciņš aizietu, moš daunatne izglītotos tomēr...

Link to comment
Share on other sites

Viņi vispirms varētu iemācīties kaut nedaudz sakarīgi rakstīt, lai var izklāstīt radušos problēmu. Tapēc arī nesen atdzima senā ideja par IQ testu pie reģistrācijas forumā. Arī tur nekādu atbildi nesaņēmu, tapēc pie velna, ja uz maniem ieteikumiem neviens neatbild, tad es daru kaut ko citu :)

Tātad - rakstīt nemāk, angļu valodu nemāk - diez gan smaga situācija, lai mācītos kaut ko citu. Neesmu vēl ieviesis rekordu grāmatu, bet nesen redzēju garāko tekstu, kurš satur ap 300 vārdiem, 0 komatiem un 3 punktiem, varbūt bija arī izsaukuma zīme :D

Link to comment
Share on other sites

vispār tiešām - lai gign forumā varētu reģistrēties vajadzētu kaut kā sevi pierādīt. tā, lai kādam sīkajam būtu stimuls NEBŪT idiotam.

bet nu IQ tests pie reģistrācijas, ja nav grūti realizējams, varētu tikt izštukots.

kas attiecas uz programmēšanu - tad mani tas neinteresē, tāpēc es nepiedalīšos :)

Link to comment
Share on other sites

Atradu to topiku. Doma bija šāda.

Lietotājs atzīmē, kurās sadaļās grib postot un par katru atzīmēto sadaļu atbild uz dažiem standarta jautājumiem, kas tuvi katrai no sadaļām. Ņemot vērā to, ka ir reģistrējušies jau diez gan daudz lietotāju, varētu pievienot arī iespēju moderiem katra lietotāja profilā nospiest pogu, kas liek lietotājam izpildīt testu. Pretējā gadījumā atļauja postot tikai spama sadaļā(s) vai tml. Šitāda fīča atsijātu "dabas brīnumus" un moderiem būtu vieglāks darbs.

Es varētu ko šitādu lēnā garā uztaisīt, tikai vajag nemirstīgo piekrišanu.

Ja čalis ir atnācis, lai uzrakstītu sūdzību par banu, tad viņam tāds tests nafig nav vajadzīgs. Viņš uzraksta savu sūdzību un notinās. Ja grib postot kādā citā sadaļā, tad nāksies atbildēt uz pāris jautājumiem.

Link to comment
Share on other sites

Patiesībā varētu iegriezt tiem visiem, kas bodē tirgo kodu un uztaisīt forumu kur pa brīvu dala koda fragmentus... tas protams nav tas pats, kas gatavs saits, bet ja rokas nav līkas (kas ir tieši tas, ko vajadzētu panākt), tad var visu salīmēt kopā paša spēkiem. Slinkie joprojām varēs dzert pirkt un braukt...

Link to comment
Share on other sites

beefa paraksts jau kādu gadu stabili owno dirsu :)

ā, jā, aizmirsu ielikt šito

<ddubb> if there is no local area ID found, drop the load data.

<ddubb> or, in code form:

<ddubb> if (!getLAid()) dropLoad();

<ddubb> line 525 of software that ships tomorrow.

<ddubb> my work here is done.

Link to comment
Share on other sites

vispariba ta butu forsha lieta, jo pats megjinu uztaisit autonomo robotu, bet pie c++ esmu nosprudis, zhel ka elektriba padodas parak labi un kodesana nevisai, balans butu perfekts :)

skola pagaishgad macija algoritmus, bet ar to ir stipri par maz.. nakamgad bus pascal ko arii esmu kjibinajis, bet toreiz neko nerubiju no blokshemam tatad ari tolka praktiski nebija...

saprotams arzemju forumi ari ir, bet cilveki ir slinki lai censots kaut ko skaidrot, kurnuvel ieboret, ieteica gramatu, ta maksa ~30+ls kuras kopiju pfd formata nav nacies uziet :(

ps atmel mikrochipu lietoju..

Link to comment
Share on other sites

PHP

<?php

class vobla

{

public &

#036;zivs_garums = 10;

public function vobla(&#036;aasd,$aaa = 5,&$asd)

{

&

#036;this->zivs_garums = 100;

return true;

}

}

&

#036;a = 6;

&#036;zive = new vobla(6,'6',$a);

?>

sintakse tādās gļukainās krāsās ;)

Link to comment
Share on other sites

Man arī trūkst motivācijas kaut ko programmēt, visgrūtāk sākt kaut ko no 0 un censties uzķert to ritmu, tāpēc laikam programmēšanā 6 :D. Nu tas protams norakstāms uz to, ka īsti nesaskatu jēgu no pascal valodas 21. gadsimtā... Patīk jau paķimerēties ap webiem, kādu php, html jau māku, bet par worm'a pieminētajām valodām maz dzirdējis esmu. :(

TEST:

PHP

<?php 

header

"Location:../index.php" );

?>

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...