worm Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Īsti nezinu vai spams ir īstā sadaļa kur šo te likt, bet nu vatever... Gribētos dzirdēt no apkārtējiem vai ir interese par programmēšanu? Pats no savas pieredzes esmu konstatējis, ka reizēm tomēr ļoti noder cita padoms kādā konkrētā lieta vai arī ir nepieciešama palīdzība atrisināt kādu problēmu, bet nav kam īsti pajautāt. Visticamāk man no klātesošajiem neviens nevarēs manās problēmās palīdzēt (lai gan moš kādam ir padziļinātas zināšanas asm + ollydbg lietošanā?), tāpēc drīzāk varētu palīdzēt citiem, kā arī pārējie varētu dalīties ar savu pieredzi palīdzot! Protams, galvenais jautājums ir vai šādai idejai vispār ir lemts dzīvot un vai ir interese darīt pašam nevis kopēt kodu 1:1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Man vienmēr trūkst motivācijas kaut ko uzsākt. Tāpat ir arī ar JASS tutoriāļiem (tas man priekš wc3 editēšanas noderētu), kurus nu nekādi nevaru iesākt mācīties. Tā kā esmu nemotivēts, tad tikai pateikšu - GL . Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 motivāciju var iegūt dzerot alu un kasot olas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Šaubos. Pārsvarā šeit apgrozās tādi jautājumi, kā : "kā var noņemt e107 labo malu", "kā pielikt vēl vienu sadaļu", "nokačāju sms cw scriptu, bet man nejiet, lūdzu palīdziet", "kā pielikt forumam vēl vienu linku" un tml. Es vēl īsti neesmu izdomājis, kā reaģēt uz šādiem jautājumiem. Tie, kuri saprot, ap ko grozās lieta, zin, ka tas nav tik vienkārši kā My Computer properties -> Settings -> Turn Off Left Menu un man nedaudz tracina šie jautājumi. Tas būtu tas pats, kas es te kādam jautātu, kā uzstādīt raķešu galviņu. Atbilde viena - ar zināšanām un smadzenēm - vot kā to visu var paveikt. Es te esmu redzējis uz kreisās kājas pirkstiem saskaitāmus koda gabalus (neskaitot pluginu kodus), kā arī uz labās rokas pirkstiem var saskaitīt tādus, kas pēdējā laikā tik tiešām interesējās, ko viņiem mācīties, lai paši uztaisīsu savu webu. Webiem atsevišķa sadaļa gan derētu. Kādu laiku atpakaļ rakstīju admin sadaļā par web`u subforumu -> problēmas & risinājumu sadaļā, jo visi e107, php shiti tiek rakstīti zem counter strike serveriem un pluginiem (kāds sakars?). Šķiet, ka manu postu neviens neizlasīja (laikam), vismaz atbildes nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 aizmirsi pieminēt, ka tev kreisā kāja un labā roka ir amputēta... nu es jau arī itkā biju domājis par atsevišķām sadaļām, tik īsti nevaru saprast ko tieši atsevišķi dalīt būtu jau forši, ja šitāds programmeru pūlciņš aizietu, moš daunatne izglītotos tomēr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Yeah right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Viņi vispirms varētu iemācīties kaut nedaudz sakarīgi rakstīt, lai var izklāstīt radušos problēmu. Tapēc arī nesen atdzima senā ideja par IQ testu pie reģistrācijas forumā. Arī tur nekādu atbildi nesaņēmu, tapēc pie velna, ja uz maniem ieteikumiem neviens neatbild, tad es daru kaut ko citu Tātad - rakstīt nemāk, angļu valodu nemāk - diez gan smaga situācija, lai mācītos kaut ko citu. Neesmu vēl ieviesis rekordu grāmatu, bet nesen redzēju garāko tekstu, kurš satur ap 300 vārdiem, 0 komatiem un 3 punktiem, varbūt bija arī izsaukuma zīme Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 vispār tiešām - lai gign forumā varētu reģistrēties vajadzētu kaut kā sevi pierādīt. tā, lai kādam sīkajam būtu stimuls NEBŪT idiotam. bet nu IQ tests pie reģistrācijas, ja nav grūti realizējams, varētu tikt izštukots. kas attiecas uz programmēšanu - tad mani tas neinteresē, tāpēc es nepiedalīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Mani tas interesē pietiekami daudz, lai es būtu izvēlējies šajā jomā pelnīt sev maizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Atradu to topiku. Doma bija šāda. Lietotājs atzīmē, kurās sadaļās grib postot un par katru atzīmēto sadaļu atbild uz dažiem standarta jautājumiem, kas tuvi katrai no sadaļām. Ņemot vērā to, ka ir reģistrējušies jau diez gan daudz lietotāju, varētu pievienot arī iespēju moderiem katra lietotāja profilā nospiest pogu, kas liek lietotājam izpildīt testu. Pretējā gadījumā atļauja postot tikai spama sadaļā(s) vai tml. Šitāda fīča atsijātu "dabas brīnumus" un moderiem būtu vieglāks darbs. Es varētu ko šitādu lēnā garā uztaisīt, tikai vajag nemirstīgo piekrišanu. Ja čalis ir atnācis, lai uzrakstītu sūdzību par banu, tad viņam tāds tests nafig nav vajadzīgs. Viņš uzraksta savu sūdzību un notinās. Ja grib postot kādā citā sadaļā, tad nāksies atbildēt uz pāris jautājumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Es māku php un citas ar web saistītas valodas, bet ne jau ASM (OMFG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Patiesībā varētu iegriezt tiem visiem, kas bodē tirgo kodu un uztaisīt forumu kur pa brīvu dala koda fragmentus... tas protams nav tas pats, kas gatavs saits, bet ja rokas nav līkas (kas ir tieši tas, ko vajadzētu panākt), tad var visu salīmēt kopā paša spēkiem. Slinkie joprojām varēs dzert pirkt un braukt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ne tik strauji, tāda ideja jau man bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 dzert pirkt un braukt... ideja laba, tikai rēķinies ar idiotu uzplūdu, kas visi prasīs "eu, kā es šito varu ielikt (kaut kur)?" un vēl simts citas debīlas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 laikam gan no sākuma derētu uztaisīt echo "lalalala"; tagus Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Varu palidzet ar x86 asm, microchipu asm (harvardas arhitektura ar W registru) un atmelu asm, bet nezinu neko par to debugeri! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 beefa paraksts jau kādu gadu stabili owno dirsu ā, jā, aizmirsu ielikt šito <ddubb> if there is no local area ID found, drop the load data. <ddubb> or, in code form: <ddubb> if (!getLAid()) dropLoad(); <ddubb> line 525 of software that ships tomorrow. <ddubb> my work here is done. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 vispariba ta butu forsha lieta, jo pats megjinu uztaisit autonomo robotu, bet pie c++ esmu nosprudis, zhel ka elektriba padodas parak labi un kodesana nevisai, balans butu perfekts skola pagaishgad macija algoritmus, bet ar to ir stipri par maz.. nakamgad bus pascal ko arii esmu kjibinajis, bet toreiz neko nerubiju no blokshemam tatad ari tolka praktiski nebija... saprotams arzemju forumi ari ir, bet cilveki ir slinki lai censots kaut ko skaidrot, kurnuvel ieboret, ieteica gramatu, ta maksa ~30+ls kuras kopiju pfd formata nav nacies uziet ps atmel mikrochipu lietoju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 php tagus varētu. pie reizes varētu likvīdēt size tagus. pēdejā laikā parādās daži, kam patīk ar size spēlēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 njā, programmēšanas pulciņš būtu laba lieta, varētu padalīties ar savām C++ prasmēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 PHP <?php class vobla { public & #036;zivs_garums = 10; public function vobla($aasd,$aaa = 5,&$asd) { & #036;this->zivs_garums = 100; return true; } } & #036;a = 6; $zive = new vobla(6,'6',$a); ?> sintakse tādās gļukainās krāsās Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Man arī trūkst motivācijas kaut ko programmēt, visgrūtāk sākt kaut ko no 0 un censties uzķert to ritmu, tāpēc laikam programmēšanā 6 . Nu tas protams norakstāms uz to, ka īsti nesaskatu jēgu no pascal valodas 21. gadsimtā... Patīk jau paķimerēties ap webiem, kādu php, html jau māku, bet par worm'a pieminētajām valodām maz dzirdējis esmu. TEST: PHP <?php header ( "Location:../index.php" ); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 vopšem es tur drusku pielaboju sourci... tagad izmantojas system default krāsas php koda sintaksei caur funkciju highlight_string() Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 nav man ne mazakaas sajegas no shitaas lietas worm pasniegsi man pa biich party kaadu privaat stundu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now