JAKuT Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Kaa var aizliegt pieeju pie mapes?? Es taisu majas lapu uz .php failiem, nu macos taisit.. un gribu aizliegt pieeju pie mapes.. piem: http://yourdomain.lv/db/files/blalbal.exe un taa var noladet, ja uzmin.. bet kaa var nobloket to?? ar index.php var laikam lai neradas, kas tur ir iegsha.. bet kaa nobloket lai taa nevar noladet.. nezinu :? vnk gribu uztaisit sms shop un veel vis kaut ko.. bet ja kads atmines, buus slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Pec idejas tas nebus iespejams Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 Nukaa, piem uz sita gign.lv ir kad iet images mape tev uzreiz parmet uz http://gign.lv lapu.. vismaz taa pasaki kaa to izdarit :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 images papka uztaisi index failu un ieraksti REDIRECT sciptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Pēc idejas tu esi daunis. Palasies par Apache konfigurācijām. <Directory "blahblah"> Order allow,deny Deny from all </Directory> Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Es jau šitādus failus glabātu root mapē un nolādēt dotu ar php stream, protams strīmam dodot kādu mainīgo, lai šo strīmu varētu izmantot tikai vienu reizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 a kaa var uztaisit taa lai sitaa taka bilde apaksa ne rakstitus, esmu redzejis majas lapam.. vnk uzrakstits tur kad uzved ar peli uz failu rakstas Done! vai vsp nekas, vnk tuksums... un taa tas palidz neredzet direktoriju kur fails vai jeb kas atrodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 <a href="fails.exe">Spied</a> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 Nee tu nesaprati, tas ir kad uzvelk ar peli, buus Links, ko tu uzrakstiji.. bet es tak bilde paradiju apaksa.. pasa kreisa mala! Man rakstas, majas lapa, direktorija un fails.. bet citur ir kad ar peli uz to link uzvelk.. taja apaksa nerakstas nekas.. vai ari vnk done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Tu sākumā pamēģini un tad saki, ka tas neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 Es jau meginaju... nu lab, es bisk savadak, pafixoju.. ar index.php failiem.. redirecto , bet gribetu zinat.. kaa var nobloket labas pogas spiesanu?? Vnk var ar mouse 2, un View Source.. un taa majas lapi var dabut(nokopet) ja mak.. kads var padalities, ar skriptu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now