KlumpaHLTV Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nesen paradijas csam k.kas gluks. Kr4 ta saku spelet cs k.kada serveri skatos baigi liels sens 2,6 nu p0h nomainu uz 2,0 tad nomainas mape ,ble skatos atkal 2,6 stav. Ta jau ir dazas nedelas 2 ,+ vel man neiet setinfo un bindi kurus izmantoju kas pa vainu varetu but ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 sens varētu būt dēļ tā, ka tev cfg ir ierakstīts tas 2.6 un konfigam ir read-only Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoY` Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Kā ar tik mazu sensitivy var paspēlēt? Rausti peli pa visu galdu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Ar laiku iemacisies ari ja gribesi but norm. Player .) ja ,kas paskaties cik sens ir bloodlord un Deady k.kur pie 1.0 +- .) tankeris - Tika parinstalets cs un cfg faila bija 2.0 visu laiku .( Edited July 13, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Iespējams tev userconfig.cfg failā sens ierakstīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 atkariigs no peles.. kaa katram eertak.. un neklausi ko klimpa saka vins runa mulkibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sawout` Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 piekrītu jancim man tāda paša doma! un par to sensi ar cik spelē. es kadreiz spelēju ar 9 + bet tagad ar 3 un ja vairāk nevaru vsp paspelēt.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 un neklausi ko klimpa saka vins runa mulkibas Kadas es mulkibas saku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Bļa tak par to sensitivity ir atkarīgs kāda tev pele un cik windows sens uzlikts umņiki. Es spēlēju ar sens 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 lai butu normals playeris jaspele ar uubermazu sens Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) sensa lielums ir jābūt tādam, ar kādu ērtāk spēlēt. nevis jo mazāks jo labāks palyers. bet parasti visiem pro ir mazs sens. zet ja nemaldos spēlē ar diezgan lielu sensu un taisa brīnumus, kurus mazo sensu jūzeri nevar izdarīt. EDIT: 1.7 mans sens MUAHAHAH esmu pro. Edited July 14, 2008 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoY` Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 (edited) zet ja nemaldos spēlē ar diezgan lielu sensu un taisa brīnumus, kurus mazo sensu jūzeri nevar izdarīt. EDIT: 1.7 mans sens MUAHAHAH esmu pro. es neticu ka ''pro'' ir ar mazu sensitivy! mazs sensitivy domāts tiem kas nevar labi notēmēt, koro4 katram savs! P.S. Man sensitivy ir 22! un kompī uz max! o.0 Edited July 14, 2008 by BoY` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 P.S. Man sensitivy ir 22! un kompī uz max! o.0 Ja nav noslēpums - cik DPI ir pelei???... (man izskatās, ka 1 XD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 22 OMFG nav par daudz ? Tagad jau man ir 1.9 un gribas dabut 1.5 vel kadas 3 nedelas bus jamokas .) zinu to ka bloodlord ir 1.0 un Deadly 1.1 ta vismaz var vinu profilos apskatities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 OMG! Tip jo māzāks sensitivy jo labāk spēlē? Jums nu gan forša domāšana....sensitivy ir atkarīgs gan no peles gan no kompja uzstādijumiem. Piemēram es ar vienu peli spēlēju ar sensitivy uz 9 bet pieliekot citu peli es mierīgi varu spēlēt ar sensitivy uz 1.5. PS. Es spēlēju ar 2pelēm - 1viena priekš kz otra vairāk priekš pub utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted July 14, 2008 Author Report Share Posted July 14, 2008 (edited) Vaitad nav ? Lidz ko es noliku mazaku sensu es uzreiz saku shaut vairak HS. Kr4 katram cilvekam sava izjuta !!! Edited July 14, 2008 by KlumpaHLTV Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 P.S. Man sensitivy ir 22! un kompī uz max! o.0 LOL 22 sens es no bailem ka pagriestu ta pagriestu 3 reiz apkart ka var but tads mega sens es jipal amn visu muzu stav 2.2 un i normals un vislaik pec windows parinstale6anas mainu peles fastu kontrol paneli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 kāds te smagi dirš, jo cs sens max ir 20. optimāli visi liek sens 0.7 - 4.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) ehhh.... jo lielāks pelei DPI, jo mazāku sensu var atļauties likt, iegūstot to pašu ātrumu... Daudzām pelēm ir iespēja pārslēgt DPI no mazāka uz lielāku, es piemēram spēlēju uz zemāka DPI un sens uz 15, citi spēlē ar maksimālo DPI, un tāpēc arī sens ir nolaists uz 1 vai 2, bet tas jau nenozīmē, ka viņi rauj peli pāri visam galdam, tie pamuļķi, kas skatās:" ooo walle spele ar sens 1, es arī uz savas sūdainās microsoft 91. gada peles uzlikšu sens uz 1, laikam walle arī peli velk pa zemi, lai notēmētu uz fragu, kas atrodas metra attālumā, vienkārši runā, neko nesaprotot... Sponsorētie spēlētāji, var atšķirībā no parastajiem atļauties jaunākās tehnoloģijas, tajā skaitā arī peles, kuras daudziem pat sapņos nerādās... Edited July 18, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now