*jancis38* Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Tagad sēžu youtubē, un iedomojās paskatīties kā citi spēlē foršus geimus uz saviem vājajiem PC. Tā nu iedomājos paskatīties kā keks spēlē Assasins Creed. Un video description'ā rakstīti viņa PC parametri, un viņš spēlē uz MAX grafikas. amd athlon(tm)64x2dual core processor 4000+,2.11Ghz,1gb of ram ddr2 nvidia geforce 7300 gt 256 mb ddr2 Salīdzinam ar manu: amd athlon(tm)64x2dual core processor 4000+,2.11Ghz,1.5gb of ram ddr2 nvidia geforce 7300 gt 512 mb ddr2 Kā redzams, mans PC nedaudz labāks. Un pats galvenais ir tas, ka šo spēli (Assasins Creed) es ar nelieliem lagiem spēlēju uz MINimālās grafikas. Pateikšu uzreiz ka man HDD ir sajāts, un jau ļoti ilgu laiku knapi elpo, visulaiku rūc kā tāda cūka pie lielākas noslodzes. Un monitors man arī diži nav labs, vecs kā dirsa. Ja kāds piesēžas uzreiz sāk sūdzēties par acu sāpēm, bet nu es jau esmu pieradis. Vai tiešām problēma varētu būt sajātajā HDD, un monitorā? EDIT: Ā aizmirsu piebilst ka CPU frekvence kopš šodienas ir 2.60GHz, bios kickass. Edited July 13, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Lagi ir āri no Windows Iesaku parinstalet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Vēl pastāv iespēja, ka Assasins Creedam vienkārši nepatīk tava datora konfigurācija. Es vienreiz arī esmu ko tādu piedzīvojis - uz ārēji otru kompi iznesošas kastes Operation Flashpoint vienkārši negāja normāli. Nu negāja, sit sevi, datoru vai sievasmāti. Bet nu cietais arī jāmaina nost. + moš vēl kaut kas nestrādā kā vajag, ko tu vnk nezini, jo nav nodiagnosticēts. PS: Monitoru nomaini. Vnk tāpat, veselības labad. Brilles nēsāt nav forši, ja to ir jādara vislaik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 13, 2008 Author Report Share Posted July 13, 2008 (edited) Nu mutere pati ar sūdzējas par to monitoru, takā taisās nopirkt jaunu. Un ar to HDD ar ir kā ir! Ir noskatīts jauns, tagad tik honey money jādabū... Edited July 13, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now