Jump to content
GIGN Forum

Siekala Noteceja Par So Videni


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Es noskatijos so te videjo videokarti saraksta, papetot citos veikalos, nonacu pie sledziena ka no SIS serijas, si butu viss jaudigaka, palabojiet ja kludos, protams doma nemt lizinga :/ un ceret ka braki neatsutis tie m79 jo daudzkas dzirdets.

p.s Veicu salidzinajumu pa cenam un jaudam ar citiem veikaliem verdikts tur zemaka taktsfrekfence un cena +50ls.

Bet rakstu, lai gala sledziena pakonsulteties ar jums, jo varbut tadu seriju ar tadam pasam jaudam var kur atrast letak.

New_Microsoft_Word_Document.doc

Link to comment
Share on other sites

Karte jau laba, bet neatbalstu tādu hārdvēru iegādi. Neredzu jēgu. Ja vien esi nožēlojams geimeris, kas 24/7 sēž pie kompja un spēlē visas spēles pēc kārtas, kādas vien pieejamas. Ja esi vidusmēra spēlētājs, kam patīk kaut ko uzspēlēt, lai relaksētos pēc darba, iesaku labāk iegādāties xbox 360 par to pašu cenu. IBM trīskodolu xenon procesors .. mmm. Es noteikti padomātu 3x, pirms iegādātos tādu video, pie tam līzingā. Nopērc labāk sīkajam ratiņus vai gultiņu.

Link to comment
Share on other sites

Nafig tev tas sū** paņem topašu ko es paņēmu, HD3870 - tavs crizis uz fuulll opcijām pat neiedomājas ielagot +maksā tikai 80 Ls

Link to comment
Share on other sites

Nav jēga, labāk nopērc HD4850 pa 115 LS, ar kuru tev viss tāpat ies pa maksimumam, pēc gada nopērc 5850 vai 6850, ja tādi būs, visticamāk par tiem pašiem 120 LS un ar to video karti tev viss jaunais pēc gada ies daudz labāk nekā ar šito + tu ieekanomēsi 100 LS

P.S. vai tad tev nebija ps3?

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

Es tavā vietā pa to naudu nopirktu iksboksu. Tāpat pēc pusgada tā karte būs jau nobraukusi no high-end uz mid-end sektoru, ja ne pat zemāk. Xbox tevi apmierinās vel vairākus gadus... Kas ir labāk - atlaisties dīvānā pēc grūtas darba dienas un pakapāt kādu spēlīti vai saspringti sēdēt monitora priekšā un bakstīt klaviatūru? Ja es būtu gatavs izmest tādu naudu dēļ savām spēļu izklaides velmēm , tad noteikti ņemtu xbox.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...