gudrais Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) kr4 lieta tāda! es uztaisiju kustīgu banneri, saglabāju to kā *.gif un lieku iekšā 1 webā, lai parādītu citiem, taču ieliekot tas nekustas! ja varat, tad paskaidrojiet arī kādā formātā man saglabāt ( visu no sākuma ) Taisīju ar PS Cs2. kr4 es atveru *.psd failu, un kā vajag saglabāt un kā ielikt webaa lai tas kustētos?! palīdziet! Edited July 12, 2008 by gudrais Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 kkur lasīju kad *.gif . kapēc tev nekustās nez. bet 99% kad .gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) Kr4 tev vinja ir jaasaglabaa kaa filminja .gif formaataa nevis kaa bilde, tur taa probleema. Tur vajadzeetu buut export to movie vai kautkam taadam. Edited July 12, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 nelauzi galvu taisi kaa flash tad viss ies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 kustības ir jātaisa caur adobe image ready, kas nāk līdzi photoshopam cs2, caur to uztaisa un saglabā kā .gif un viss iet.. nevaig nekādus flashus vai citus sūdus Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 liels paldies teddy! tu man ļoti daudz palīdzēji! vismaz tagad viss sanāca! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts