Jump to content
GIGN Forum

Topic Title


Recommended Posts

Spēlējot serverī jau ilgāku laiku izjūtu vajadzību pēc vairākām admina komandām. Šīs komandas būtu xb, x_votemap, xm un xrr ļoti retām reizēm svc_bad gadījumā (Vispār, pāris reizes tikai to esmu piedzīvojis, tāpēc ja komanda ir pārāk forša un mirstīgajiem neiegūstama, šīs pāris reizes jau kaut kā pārdzīvošu). Būtu pateicīgs tās iegūstot.

Link to comment
Share on other sites

rayus, viņam jau ir šādas tādās tiesības.

media, tas ir tas pats čalis.

ar SHARp^ sanāk spēlēt ja ne visbiežāk, tad ļoti daudz kopā, jo spēlējam mēs pēc 00:00, kad it kā bez šī xm varētu iztikt, ja ir votemaps. šorīt līdz pus6iem noturēju pilnu serveri, SHARp gan notinās, bet tāpatās bija pēdējais admins, kas ar manīm kopā spēlēja.

tad nu atbalstu uz visu prasīto.

Link to comment
Share on other sites

nezinu kas man noticis un kāpēc es to wl media nenobanoju, laikam pārāk labsirdīgs esmu.

un vispār topikā izlasīju, ka čalis grib svc_bad komandu un nodomāju - oo, jā, tā komanda varētu labi derēt lolol.

xb, x-votemap un xrr uzliku, bet xm man vajadzēs sīkāku pamatojumu. nevis tā ka maziņāku ķipa šitādu bet tā ka detalizētāku. un ne tādu kā man te nesen parādīja džeki uzrakstījuši kaut kādu vienu teikumu un tas ķipa ir detalizēts skaidrojums, nesmīdiniet mani (tas uz tiem džekiem, jūs droši drīkstat mani smīdināt, lai gan es šaubos ka jums tas izdosies psc ku es daudz rakstu tas laikam tāpēc ka šovakar jābrauc uz blomi uz CRADLE OF FILTH - neķītrības šūpulis bičēz. laikam te beidzas iekava)

kaut kā tā lol.

Link to comment
Share on other sites

pscnē, man vienkārši gribas daudz runāt. un tā bezsakarīgi. un nelikt punktus jo tie punkti man nav pa rokai vai kā pareizāk būtu teikt pa pirkstiem, jo es tomēr ar pirkstiem rakstu, vot komatus tos es varu likt bet īstenībā es labprāt neliktu arī komatus saprast taču tāpat var vai ne nu ja es zināju īstenībā tas ir riktīgs oldschool likt visas pieturzīmes riktīgie džeki viņas neliek un vispār diakritiskās zīmes arī nav nepieciešams likt ja es tik ļoti nebūtu pieradis izmantot ' pogu tad es tās arī neliktu vispār. ja.

Link to comment
Share on other sites

es uzskatu ka var iedot jo cik es pats esu spelejis un 1 reiz esu rasktijis lai iedod xrr bet man netiaka iedots nezkapec ir daudz reizes ar to svc_bad nesen 1 vakara vispar servera laika bija kkadas 5 min ieeju izmet ieeju izmet un rada svc_bad :thumbsdown:

taka no manis liels REC

Edited by denja
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...