deeler Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/CORE2QUAD-9-6GHZ-500...86.c0.m14.l1308 atradu ebay datoru! visiem datora dieviem, es gribeju paprasiit, vai shii kaste ir pietiekami laba, prieks tadas cenas! Peec manam domam vins ir ljoti labs, bet vai vins ir 320Ls veerts? Tadelj man vaig juusu palidzibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 tas ir tads katls blja 320 lati smiekliga cena iesaku njemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 (edited) Tas labi ka smiekliiga cena, bet mani tas ATA biedee, es esmu dzirdejis ka SATA ir daudz labaks, vai man par to shaja gadijuma par to nevaig uztraukties? Un starpcitu es nekadus serverus netaisos iz vinja turet, vnk speles spelet! P.S. Velviens jautajums, cik gadus man shitas dators varetu pavilkt jaunakas speles? Edited July 9, 2008 by deeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 ar tādu, kāds ir aprakstā ilgi, bet tevi mēģina appist? http://www.neostore.lv/item/NS-00028490/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 nu nez manam pc ari nava sata un nejutu vajadzibu un arii tas butu stulbi par tadu cenu nenjemt tikai tapec ka pirksti nebus tik augstu kaa ar sata disku Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 http://www.neostore.lv/item/NS-00028490/ taja linka kuru tu man iedevi, ir tikai procesors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 apskaites cik ir tavam ghz un cik ir manā iedotajā linkā, tad paskaties nosaukumu,salīdzini burtus un ciparu.. tad atkal padomā - vai var būt ar vienādiem cipariem 2 dažādi proči Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 9, 2008 Author Report Share Posted July 9, 2008 es nesaku ka vinji ir dazadi, es saku ka tur ir tikai procesors! bet mana linka ir viss dators ar citam ieksaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 lool ebay tas cilvecinsh vienkarshi panjemis un tos 2.4, kas ir noradits katram kodolam ir pareizinajis ar kodolu skaitu, tas ari viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 to es jau uzreiz sapratu ka nebus core2quad ar 9.6GHZ... vins pats jau sarezinaja, bet vai tad tas arii nav pietiekami labi prieks tadas cenas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tas pats vien sanāk, saliekot tepat latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 paradi man veikalu kuraa var sakomplektet sitadu kasti pa 320 latiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tas apraksts tam datoram ir vnk no dirsas izvilkts. Bet nevar, nevar salikt tādu latvijā uz 280 latiem, nelietotu. 280 lati tāpēc, ka 319GBP šobrīd ir 281 lats. Protams nezinu cik tur par šipingu, bet manuprāt normāls deals. ( protams, ja tā kaste tiešām darbojas un nav lietota kā akvārijs vai kas vēl ne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 8500 GT Pēdējais sūds tas dators, lētāk pat iznāktu Latvijā sakomplektēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Pieskaiti vēl šipingu un pišanos (laiks ir nauda). Latvijā - CPU (Core 2 Quad @ 2,4GHz): ~120Ls, RAM (2x2GB @ 800MHz): ~60Ls, HDD (750GB, SATA): ~60Ls. CASE+MB+PSU+VGA beigās tas pats vien sanāks. Pietam garantijas, kas nav mazsvarīgi. Edited July 10, 2008 by X ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Bet nevar, nevar salikt tādu latvijā uz 280 latiem, nelietotu. 280 lati tāpēc, ka 319GBP šobrīd ir 281 lats. Protams nezinu cik tur par šipingu, bet manuprāt normāls deals. ( protams, ja tā kaste tiešām darbojas un nav lietota kā akvārijs vai kas vēl ne ) Es nedomaju ka vins mani pechakares... vinjs ir pardevis 9113 lietas, un vinjam ir 98.6% positive. Pēdējais sūds tas dators, lētāk pat iznāktu Latvijā sakomplektēt. Ja arii ta videokarte peec tavam domam ir suuds, vinju vienmer var pamainit. Latvijā - CPU (Core 2 Quad @ 2,4GHz): ~120Ls, RAM (2x2GB @ 800MHz): ~60Ls, HDD (750GB, SATA): ~60Ls. CASE+MB+PSU+VGA beigās tas pats vien sanāks. Pietam garantijas, kas nav mazsvarīgi. es dzivoju anglija, man par shipping tik daudz nebus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jebwahh Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 vai, tiešām neviens vēl nav pamanījis, ka tie 320 nav lati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Vai tiešām Tu neesi pamanijis ka šis topiks ir vecs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now