Jump to content
GIGN Forum

Vajag Palidzibu Datora Izvele

deeler
 Share

Recommended Posts

Tas labi ka smiekliiga cena, bet mani tas ATA biedee, es esmu dzirdejis ka SATA ir daudz labaks, vai man par to shaja gadijuma par to nevaig uztraukties? Un starpcitu es nekadus serverus netaisos iz vinja turet, vnk speles spelet!

P.S. Velviens jautajums, cik gadus man shitas dators varetu pavilkt jaunakas speles?

Edited by deeler

apskaites cik ir tavam ghz un cik ir manā iedotajā linkā, tad paskaties nosaukumu,salīdzini burtus un ciparu.. tad atkal padomā - vai var būt ar vienādiem cipariem 2 dažādi proči

Tas apraksts tam datoram ir vnk no dirsas izvilkts.

Bet nevar, nevar salikt tādu latvijā uz 280 latiem, nelietotu. 280 lati tāpēc, ka 319GBP šobrīd ir 281 lats.

Protams nezinu cik tur par šipingu, bet manuprāt normāls deals. ( protams, ja tā kaste tiešām darbojas un nav lietota kā akvārijs vai kas vēl ne )

Pieskaiti vēl šipingu un pišanos (laiks ir nauda).

Latvijā - CPU (Core 2 Quad @ 2,4GHz): ~120Ls, RAM (2x2GB @ 800MHz): ~60Ls, HDD (750GB, SATA): ~60Ls. CASE+MB+PSU+VGA beigās tas pats vien sanāks.

Pietam garantijas, kas nav mazsvarīgi.

Edited by X ID

Bet nevar, nevar salikt tādu latvijā uz 280 latiem, nelietotu. 280 lati tāpēc, ka 319GBP šobrīd ir 281 lats.

Protams nezinu cik tur par šipingu, bet manuprāt normāls deals. ( protams, ja tā kaste tiešām darbojas un nav lietota kā akvārijs vai kas vēl ne )

Es nedomaju ka vins mani pechakares... vinjs ir pardevis 9113 lietas, un vinjam ir 98.6% positive.

:superlol:

Pēdējais sūds tas dators, lētāk pat iznāktu Latvijā sakomplektēt.

Ja arii ta videokarte peec tavam domam ir suuds, vinju vienmer var pamainit.

Latvijā - CPU (Core 2 Quad @ 2,4GHz): ~120Ls, RAM (2x2GB @ 800MHz): ~60Ls, HDD (750GB, SATA): ~60Ls. CASE+MB+PSU+VGA beigās tas pats vien sanāks.

Pietam garantijas, kas nav mazsvarīgi.

es dzivoju anglija, man par shipping tik daudz nebus...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...