Jump to content
GIGN Forum

Video Karte

Roy
 Share

Recommended Posts

Tātad ir velme pirkt jaunu video karti, jo vecā tā teikt smagi smako :ermm:

Itkā ir doma pirkt 8800gt vai HD4850, taču nezinu kuru no šiem būtu pirkt izdevīgāk. Nēsu nekāds lielais radeon fans, tāpēc lielāka velme ir pirkt 8800gt, taču šim te HD4850 ir lielāka jauna nekā 8800gt... :/ Varbūt kāds var ieteikt, kuru no šim kartēm būtu pirkt izdevīgāk?

Un vēl viens jautājums: kāda ražotāja karti ir labāk pirkt tb asus, club 3d utt...?!

ATI izstrādātie HD čipi uz doto brīdi ir jaudīgākas par NVidias, ja salīdzina kartes pie vienādām cenām.

Es ņemtu HD4850. Un Sapphire ražojumu - nekad nav pievīlis. Samaksāsi pāris latus vairāk, bet nenožēlosi.

Hmmm a tam "sapphire" ražojumam cooleris ir normāls?! (btw tā ir labākā no firmām?!) neko daudz par video katēm neinteresējos tāpēc arī prasu....palasīju boot'ā un dažos citos forumos un daudzās vietās bij pieminēts tas ka HD4850 ir diezgan sūdīgi cooleri un labāk ir nopirkt vēl vienu cooleri atsevišķi...

video kartēm vispār ir sūdīgi kūleri. vai nu vienreiz sakrāj watercoolerim, kas ir bez maz vai uz mūžu vai arī iegādājies zalman produkciju. zalman ultra quiet vf700-cu būtu tieši laikā. reti, kurai kartei neder un maksā ap 20ls.

Vienīgā firma, kas regulāri mēdz likt custom coolerus savām VGA ir Asus. ( Vēl XFX un EVGA laiku pa laikam to izdara, bet tākā viņas vēl nav izlaidušas savas HD4850 versijas, tad nekā. :P )

Personīgi es ņemtu Giga Byte vai Saphire ( viņas ir PILNĪGI identiskas. Visi stati ir vienādi un cooleris tas pats). Un ja tev tiešām tā temperatūra liekas pārāk liela, tad paņemt Zalman coolerīti pa ~20ls.

Piekāst Asus. :)

EDIT : Nu, protams, n0r3k ašāks par mani. btw, tas cooleris, kuru biju domājis.

Edited by minOrity

Nomainīt tev viņu nevajadzēt, uzstādīt gan.

Teorētiski, ja tev nav līki pirksti, tad ar līdzi nākošās grāmatiņas palīdzību nevajadzētu būt nekādu problēmu uzstādīt.

Un jā, tas ir videokartes kūleris.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...