Baba Tonja Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Velos palugt man pieskirt tiesiibas tf2 serverii. Speleju sameraa daudz, it ipasi vakaros. Velos ieguut sadas privilegijas: sm_ban - serevrii sak paradities arvien vairaak arzemnieki kuriem patiik lietot paligprogrammas. Es jau paris reizes zinojis par 4iteriem serverii. Atpaziit 4iteri tf2 man nebuutu problemas. sm_gag - ir reizes kad cilveki savu nesaprasanos izpauz ar lamasanos. sm_kick - lai izkikotu tos kuru pingi ir paraak augsti. Nepieciesams butu vel adminchats kuraa drosi apspriesties ar citiem adminiem. Pec votemap nesaskatu vajadzibu jo serverii ir funkcija rtv. Tas butu viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 foršs avatars. bet (ja es nemaldos), ja tev nav regota nika, tad es neko nevaru uzlikt (moš worms var, bet es nezkāpēc par to šaubos). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Sodien parskaitiju naudu Wormam par nika registresanu, takaa vart domat talak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ok es tur saliku visādu huiņu, es gan nēesmu pārliecināts, ka viss strādās toisķ man šķiet, ka regniks varētu konfliktēt ar steam_id... vopšem pārbaudi un painformē ja kaut kas neiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 OK, paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 REC! muahahahaaha! jo vecmaminja ir patriots tf2.gign.lv! ar Tonju daudz reizes sanaca spelet tuksha serveri... ka sakot, vacam cilvekus serveri! nokavet ir stiligi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts