ZwirbuliitZ Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Sveiki! Man ļoti vajag nolādēt vienu video no www.tvnet.lv.Esmu mēģinājis visdažādākajos veidos un ar visdažādākajām programmām.Nolādēt gan izdevās ar RealPlayer,bet viņš saglabājas kā mistisks .ivr fails,kuru var atskaņot vienīgi ar RealPlayer.Esmu mēģinājis ar visdažādākajiem konverteriem,bet neviens neatbalsta .ivr failu! Lūdzu palīdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 videoget esi megjinajis? nesolu ka stradas, jo es no tvneta neko nemeginu noladet Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Internet Explorer`im bij tāds plugins/toolbars, kas no tmp pārvelkt failu sakarīgā izskatā. Tb, tu skaties video vai klausies mūziku un fails, ko tu atskaņo tiek nokešots tava pc temp`os, tas toolbars pārvēlk failu no tmp uz, piemēram, desktop un tālāk dari, ko gribi. Sauca viņu, laika, GetPRO vai tml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now