mex Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Pirms neilga laika atvērās saits http://playline.lv, kura īpašnieks ir KaaMisLV . Skype man viņš ir, bet uz maniem messidžiem nereaģē un bieži vien ir offline ! Ir vēlviens saits http://uocs.inetfactory.com , kura īpašnieku es nezinu, kr4 problēma ir tur, ka viņiem jaunumu lapelē ir raksti kuri ir <C> wormy. playline ir divi, par GTA4 un SEGA rally un tajā inetfactory ir par GTA4. Tādad mans jautājums ir tāds, kā lai es panāku ,ka viņi pieliek <C> wormy vai vienkārši tās izdzēš ? :@ plyline jaunumu komentāros ieraxtīju, bet tie ātri tika izdzēsti. P.S. PLZ atvainojiet par nejaušu divu web saitu reklamēšanu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Tu tipo uzskati, ka viņi tev nopizģījuši niku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 (edited) nē ! nepareizi saprati ! kr4 tie jaunumu raxti ir manis raxtīti, bet to webu īpašnieki to ir vienkārši nokopējuši ! Edited July 7, 2008 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Playline main admins ir sīks sīkpirdis, un viņa saitu apmeklē viņa brālis un pāris draugi, pagaidām viņš ir ļoti sīks, tāpēc nesajēdz, ka šitā darīties nevajag! Vismaz tā es uzskatu! Tev ir trīs iespējas: 1) pagaidīt līdz viņš pauaugsies, un viņam paliks kauns, ka kopējis cita rakstu, un viņš tā vairs nedarīs. 2) iebarot lapelē kādu injekciju, līdz viņš sabīstas un izņem tavus rakstus (šis nostrādā vienmēr). 3) neņemt vispār vērā šādus mēslus un priecājies, ka kāds vispār kopē tavus rakstus, uztver to kā komplimentu! P.S ja jau tu esi tāds uber, pieredzējis php programmētājs, tev tādiem šitiņiem vajadzētu likties pašaprotamiem... Edited July 7, 2008 by duplets Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Nu vnk es cenšos nebūt EMO bet nesanāk, joptai jakrāso melli mati un jāliek mierā tas sīkpirdis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 (edited) Pierādījumi ir, ka tu tos rakstus uzrakstīji? P.S. Palasot dupleta piedāvājumus ( izņemot 3. punktu ), var secināt, ka viņš nav diži vecāks par to čali, kurš nokopējis rakstus. Edited July 7, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Katru variantu es pielāgoju noteiktam vecumam, mex izlasīs un izvēlēsies savējo (ak jau ir izlasijis!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Nu pierādījumu diemžēl nav, bet tikai skatoties vecajā webā tie raksti parādās ! GTA4 http://ngog.oo.lv/old/index.php?id=news&start=13 (pēdējais raxsts) SEGA rally http://ngog.oo.lv/old/index.php?id=news&start=16 (pēdējais raxsts) nezinu vai jums ar to pietiek vai nē, bet man droši vien tas neko nezitektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimoo1 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Tam Atlausos iejaukties! Tu baigi vecais juties Kri ? ja ta tad ei bekot! UN vel es esu liecinieks ka tie raksti ir kopeti no ngog majaslaps! Pats vinus lasiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 aa un vispār ir pierādījumi ! paskatieties to GTA4 bildi, visas manas bildes jaunumiem ir līdzīgi pārveidotas, par revo rally raxta beigās es raxtīju cik punktus es dotu 20 puntu sistēmā un kraisajā, ceturtajā panelī man ir spēļu top 3 (vecs) un tur es vērtēju visu 20 puntu sistēmā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 bloķē labā taustiņa iespēju lapai, lai nebūtu tik viegli pārkopēt, tiem pajoliņiem vis ticamāk, neizdosies izdomāt citu veidu, kā iegūt rakstus, un viss būs cauri... Ja tas arī nepalīdz sāc izmantot ipaper Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Ja godīgi es viņus likšu mierā un par to labā taustiņa bloķēšanu, domāju ka nevajadzēs, jo tāpat es to savu veco vebu lēnām izņemu no sabiedrības ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now