Jump to content
GIGN Forum

Essential Knockout 2008

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

es tikai gribēju pavēstīt savas domas pasaulei... un tās ir

BĻEEEEĢĢĢĢ NAHUJ ES PIRKU BIĻETI UZ TOOO HUIŅU!!! BŪTU ZINĀJIS, KĀDA TUR HUIŅA, NEBŪTU PAR VELTI GĀĀAJISSSS BĻĒĢ! (bet mazgadīgās gan varēja easy savākt...)

dzērieni tik astranomiski dārgi, it kā tas būtu kaut kāds Maddonas koncerts ņujorkā! Es prosta hujeejuu... :/

Beefs

Es jau citus gadus esmu dzirdeejis sliktas atsauksmes par sho pasaakumu, tomeer apmekleetaaji pasaakumam netruukst! Katraa zinjaa es labaak aizieshu uz Chemichal Brother domaaju, ka tur buus normaals koncis!

Vot vorši tev! :) Man pietrūka kādi 200 grami līdz ķīlim, bet pirkt par 3Ls mazu 5% smirnof pudelīti... bļēģ.. man aizietu mūža ietaupījumi, lai tādā veidā piekostos! :) Bet bez šmigas tur prosta nebija ko darīt (ja atskaita skatīšanos uz apnarkojušamies pidiņiem saules brilēs, kas kaut kā debīli tirinās)

Beefs

ak jaa, vijoles dzeks ari bija okay. labi, ka es atbraucu tada kili, ka muzons netrauceja, kaut gan dzirdet vareja labi :)

Daudzi Rīdzinieki ir sašutuši par Dziesmusvētku "ieskandināšanu" tehno ritmos visas nakts garumā. Pagājušajā naktī Rīgā, Zaķusalā notika gadskārtējais "Essential KnockOUT" elektroniskās deju mūzikas brīvdabas festivāls. Vairāki sašutuši pilsētnieki pastāstīja, ka pasākums bija ļoti skaļš, un visu nakti tuvā un tālā apkārtnē cilvēki nav varējuši doties pie miera.

no TVNETA

Baigi OK pasākums, vajadzēja tikai ik pa laikam pareizo telti atrast. Sebastian Ingrosso piedūrīgā seta dēļ vien pasākums bija apmeklēšanas vērts. Kā vienmēr Amnesia telts bija sagatavojusi labākos. Galva gan sāp no tiem smirnoffiem šodien.

Vismaz chemichals brothers koncis bija labs! Patieshaam negaidiiju, ka buus tik labs vieniigais atkal muuzhiigaa probleema ar alkaholuuz 0,5 glaazi shmigu tur leeja kaadus 30-40 gramus LOL , rindas arii bij vienkaarshi super garas! Tomeer taa kaa es tur negaaju pielieties mani tas skaara tikai vienreiz kad gaaju panjemt alinju! Metal on metal arii nebij ne vianas!

p.s. Beefy tevi arii redzeeju! Taads dusmiigs izskatiijies! :unsure:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...