0xDEAD BEEF Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 es tikai gribēju pavēstīt savas domas pasaulei... un tās ir BĻEEEEĢĢĢĢ NAHUJ ES PIRKU BIĻETI UZ TOOO HUIŅU!!! BŪTU ZINĀJIS, KĀDA TUR HUIŅA, NEBŪTU PAR VELTI GĀĀAJISSSS BĻĒĢ! (bet mazgadīgās gan varēja easy savākt...) dzērieni tik astranomiski dārgi, it kā tas būtu kaut kāds Maddonas koncerts ņujorkā! Es prosta hujeejuu... :/ Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Tas jobanais mēsls man neļāva gulēt nakti ibio nahuj. dzīvoju pie bot dārza, bet vienalga varēja dzirdēt. Dirsā to mēslu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 lol es vakar domāju ka kaimiņi apakšstāvā tusiņu taisa... gribēju jau mentus saukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 braucam uz jūru Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 labi kad es uz to hernnju neaizbraucu pa peedeejo naudu, labaak pieliku mulli rajonaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Mūzika bij laba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Brīnums, ka es ziepīti to mēslu nedzirdēju. P.S Es samurays tikko gar kamerām nogāja, jābrauc šo satikt centrā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Es jau citus gadus esmu dzirdeejis sliktas atsauksmes par sho pasaakumu, tomeer apmekleetaaji pasaakumam netruukst! Katraa zinjaa es labaak aizieshu uz Chemichal Brother domaaju, ka tur buus normaals koncis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 dzivoju 5. tramvaja galinja un man tieshi tas pats kas tev trijos nakti gaju pipet un jaa nice tuc tuc pec tam stundu mocijos kamer aizmigu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Nu es jau arii Liepajas otraa galaa dzivoju,bet poljubumo pedejas 2vas naktis dzirdejju FONTEIN FESTIVALA muzonu! Bet normalas tak grupas bija tajaa pasaccienaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 grupas nebija, bija dīdžeji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 nu, isti superigi nebija, vienigais labais bija eric prydz ak jaa, vijoles dzeks ari bija okay. labi, ka es atbraucu tada kili, ka muzons netrauceja, kaut gan dzirdet vareja labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 6, 2008 Author Report Share Posted July 6, 2008 Vot vorši tev! Man pietrūka kādi 200 grami līdz ķīlim, bet pirkt par 3Ls mazu 5% smirnof pudelīti... bļēģ.. man aizietu mūža ietaupījumi, lai tādā veidā piekostos! Bet bez šmigas tur prosta nebija ko darīt (ja atskaita skatīšanos uz apnarkojušamies pidiņiem saules brilēs, kas kaut kā debīli tirinās) Beefs ak jaa, vijoles dzeks ari bija okay. labi, ka es atbraucu tada kili, ka muzons netrauceja, kaut gan dzirdet vareja labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Daudzi Rīdzinieki ir sašutuši par Dziesmusvētku "ieskandināšanu" tehno ritmos visas nakts garumā. Pagājušajā naktī Rīgā, Zaķusalā notika gadskārtējais "Essential KnockOUT" elektroniskās deju mūzikas brīvdabas festivāls. Vairāki sašutuši pilsētnieki pastāstīja, ka pasākums bija ļoti skaļš, un visu nakti tuvā un tālā apkārtnē cilvēki nav varējuši doties pie miera. no TVNETA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Baigi OK pasākums, vajadzēja tikai ik pa laikam pareizo telti atrast. Sebastian Ingrosso piedūrīgā seta dēļ vien pasākums bija apmeklēšanas vērts. Kā vienmēr Amnesia telts bija sagatavojusi labākos. Galva gan sāp no tiem smirnoffiem šodien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Un es nevarēju saprast kāpēc vecrīga bija kā izslaucīta vakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
preteklis Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 man ir radies iespaids, ka tas essential shitouts ir kkas līdzīgs šim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 tev radies nepareizs iespaids Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Vismaz chemichals brothers koncis bija labs! Patieshaam negaidiiju, ka buus tik labs vieniigais atkal muuzhiigaa probleema ar alkaholuuz 0,5 glaazi shmigu tur leeja kaadus 30-40 gramus LOL , rindas arii bij vienkaarshi super garas! Tomeer taa kaa es tur negaaju pielieties mani tas skaara tikai vienreiz kad gaaju panjemt alinju! Metal on metal arii nebij ne vianas! p.s. Beefy tevi arii redzeeju! Taads dusmiigs izskatiijies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now