BorderMen Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 (edited) Sveiki es foruma mekleju risinajumu kapec Bani nesaglabajas. Tureju kaadreiz serveri zm visi bani saglabajas tagat parveidoju uz surf + sh [ja ienstrese xfreshx.oo.lv] bet tur nesaglabajas kads fails man butu jaapmainu lai bani saglabatos? esmu dzirdejis laikam pie vainas ir server.cfg ? plz help Edited June 30, 2008 by BorderMen Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Nepaliidzeeshu.. tikai taapec, ka reklamee serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 ja iespejams ka pie modules ? sql visu esi ierakstijis ka vaig > Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Akdievs, cilvēk, pieaudz, Ja tev nav amxbans, tad iplist.cfg pārbaudi, ja ir tad ir vairākas figņas, kas varētu traucēt piem, problēmas ar SQL SERVERI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now