kasta Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Mosk ir celta shii tema! bEt nekur nevareju atrast! Man ir e107 web un uztaisiju IPB forum ka es varu dabut lai kad uzspiezhu web uz forums man aiziet uz IPB forum? Daudzko esu meiginajis neka nesanak! Plz palidziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 29, 2008 Report Share Posted June 29, 2008 Par linku esi domaajis, lol XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Man ir e107 web un uztaisiju IPB forum ka es varu dabut lai kad uzspiezhu web uz forums man aiziet uz IPB forum? Daudzko esu meiginajis neka nesanak! Plz palidziet! E107 ir daudz erroru, viegli var uzhakot PhpMyAdmin! Visi free source CMS smird, visiem ir bagi! Un to neuztaisīji IPB forumu, tu viņu nozagi, nesamaksājot autoriem, protams, novilki kāda torrentu trakerī vai kaut kur cittur! CILVĒKI MĪĻIE, PĒRCIET VIENREIZ PROGRAMMAS!!! Un beidzot atbilde uz tavu jautājumu... * Uzliec pie LINKS linku uz savu forumu, noteikti būs jāraksta /forums (tāds links, ko IPB instalācijā iemeti)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now