Kefiirs666 Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Kodu var atrast ŠEIT jo negribu piemēslot visu topiku! 1. Kas man ir vajadzīgs? * Tieši smokeflare gaismas ilgums (vislabāk būtu 30 sek.) * Un smokeflare gaismas rādiuss! Vajadzētu tādu mazāku, kaut ko līdzīgu flashligt'am (parastajam, kas, piemēram, ir PUB serveros - maziņš flashlight)!!! Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds uztaisīs! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 ilgums, ja nelados, 30. rindā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Jā, es arī zinu, ka tur ir! Bet vai tu lasīt māki? Būšu ļoti pateicīgs, ja kāds uztaisīs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Tad jau laikam tu nebuusi pateiciigs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 cvar_smokeflare_dur = register_cvar("bh_flare_duration", "999.9") drosvien tas ir domatas sekundes tad partaisi uz 30 vai 30.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 izvelc rokas no turienes, kur tu viņas esi ielicis un pats sataisi, ja jau zini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 OMFG, es zinu laiku, bet nezinu, vai tās ir sekundes or minūtes! Man vajag tieši to flare gaismas rādiusu! Tas ir pats svarīgākais!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 izvelc rokas no turienes, kur tu viņas esi ielicis un pats sataisi, ja jau zini. piekritu tankerim lai pats izvelk roopkas un sataisa+plus vel lai palidz citiem nevis kautko muldet ka nekad sita sadala ir domata lai palidzetu citiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) GoMA smile moska tu no sava zombie servera iedod to pluginu kur ir gaisma kad izmet smoke grenada un to ko Kefiirs666 ielicis scriptu kad es kompileju man nenokompilejas un pat @ amxmodx.org nevareju nokopilet jo to pasu man radija Edited June 26, 2008 by HellFire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Bļē, piefiksē laiku, cik Tev šobrīd ilgi ir ir tas flare un izrēķini pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 kadi mes te gudrie ES SERVERI NETURU NEVIENU !!! ir 2 varianti bet es palieku pie ta ka tas ir sekundes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 Man laiku vairs nevajag, viss iet! Man vajag tieši to flare gaismas rādiusu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Nū, nav vairs plugina, nevaru palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now