Kefiirs666 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Kr4i swearfilteram uzliku, lai, kad 5-ajā reizē nolamājas, lai ir 3h bans... Bet man neiet kaut kas! Viņš nebano! Servera CMD = amx_banip Rekur kods: stock ActionBan( nUserID ) { new Float:fBanTime = float(get_cvar_num( "sv_ban_time" )) new szUsername[STR_T], szUserID[STR_T] get_user_name( nUserID, szUsername, STR_T-1 ) if( get_cvar_num( "sv_bantype" ) == 1 ) { get_user_ip( nUserID, szUserID, 31, 1 ) server_cmd( "addip ^"%d^" ^"%s^";wait;writeip", floatround(fBanTime), szUserID ) }else { get_user_authid( nUserID, szUserID, 31 ) server_cmd( "banid ^"%d^" ^"%s^" kick;wait;writeid", floatround(fBanTime), szUserID ) } server_cmd( "kick #%d ^"No Swearing Allowed.^"", get_user_userid( nUserID ) ) Es ADDIP vietā uzliku server_cmd( "amx_banip 180 #%d SWEARING!" ) Jo NIKA vietā sākumā Servera CMD priekš spēlētāja NIKA kick bija #%d Es tā sapratu, jo paņēmu no tās vietas, kur Serveris KICK spēlētāju Kods: server_cmd( "kick #%d ^"No Swearing Allowed.^"", get_user_userid( nUserID ) ) Man vajag tā, lai šajā vietā server_cmd( "banid ^"%d^" ^"%s^" būtu AMX_BANIP 180 niks SWEARING! Es vienkārši nezinu, kurš simbols (^"%d^" vai #%d vai arī kāds cits) ir īstais! Shine - zinu, ka tu nodarbojies daudz ar pluginiem - PALĪDZI! Tas, kurš zin problēmas risinājumu, izlabojiet manu pēdējo rindu! + Neliels jautājums! * Kā ZOMBIE (INFECTION) serverī uzlikt FLASHLIGHT? Paldies! Edited June 21, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 pec tam kad laboji *.sma failus , nokompilēji viņus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Tur bija: server_cmd( "kick #%d ^"No Swearing Allowed.^"", get_user_userid( nUserID ) ) Tu uzrakstīji: server_cmd( "amx_banip 180 #%d SWEARING!" ) Citiem vārdiem sakot, tu aizmirsti padot vērtību, ko ievietot tā %d vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 (edited) Viss kārtībā, tagad es ieliku šādu rindu un viss iet! server_cmd("amx_banip 180 #%d Swearing",get_user_userid( nUserID )) -pK - tu esi nedaudz pasists! Es laboju .inc failus, nevis .sma!!! .inc ir vajadzīgi, lai .sma nokompilētos! Ok man viss iet! Uztaisīšu vēl .cfg, lai nav inkā jāpāraksta visu laiku bana laiks! Varat TS! Edited June 22, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now