Nubjass Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Sveiciens visiem ! Man vajag foršas roka dziesmiņas priekš tāda paliela movie un tpc nāku šeit lai jūs ieteiktu labas dziesmas priekš movie'a , jo tādas kādas man dziesmas ir , tādas ir sabāstas dafiga tajos movijos - plz izpalīdzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
away. Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Top! Top! The Radio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Izmanto smadzenes. DC++, torrenti un kas tur tik vel nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Sho sadalu neredzi ? - http://www.gign.lv/forum/index.php?showforum=37 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nubjass Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Иau gudrais Novij - Es prasiju dziesmu nevis kkвdu stыlbu postu kur tu man nekвdоgi nepalоdzi - nevari palоdzзt , nepalоdzi un nekrвj postus skrulоt KlumpaHLTV - Ja tur bыtu tвda dziesma kвdu man vajag un ja nebыtu tвdas dziesmas kas jau ir 100x iekр mфvijiem , tad netaisоtu рito Topiku un vзlviens uci puci novijam - DC izmantoju ja zinu tieрu nosaukumu ! no torentiem velku cik iespзjams tвs dziesmas , bet пevie gabali un Ja te ir kвds MM un ja viтр man palоdzзs , tad viтр zinвs ko man vajag ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Varējis uzrakstīt normāli bez 1000 smailijiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now