Jump to content
GIGN Forum

Viirus

Ducatii
 Share

Recommended Posts

Katru reizi, kad es uzspiezhu uz kaada foldera, man izlec taads lodzinsh: bilde

Un vienalga, ko es uzspiezhu - "yes" vai "no", vins atver lapu: http://free-viruscan.com/id/4912933/4/1/

Es uzinstaleeju kaspersky un izdzeesu visus viirusus, bet nekas nemainaas.. vienalga lec tas briidinajums laukaa.. kaa lai no vinja atbriivojas ?

Edited by Ducatii

Taatad Tu piespiedi yes. muhahahah. Es kaut neesmu tik stuulbs, lai klikskjinaatu yes vai no, bet paardzinis windows, vai nokachaajis pret-spywaar`i. Vispaar kaapec tas bija jaaraksta sheit, jo ir bijushi veseli triis topiki, vareeji jau pamekleet.

1) peec kaa tu to spried?

2) pat tad, ja es butu spiedis yes, tev tas baigi dirsu pleesh?

3) tu domaa ka kaadam baigi interesee tas, cik gudrs tu esi? no taviem postiem jeega- 0.. Tukshi un prasti uzbraucieni ar meerkji izcelties, jo realaaja dziive tu droshvien to nevari..

Edited by Ducatii

Ko Tu uzdod kkadus stuulbus jautaajumus? Vot man besii, kad ir jaataisa jauns topiks, par to kad tev viiruss datoraa, baigi kuram interesee, UN kaa jau es teicu bija veseli TRIIS topiki, vareeji mieriigi apskatiities. + es Tev neuzbraucu, ja nemaaki lasiit, tad taa ir tava vaina. special for Ducatii -

" Lol, Tu esi cirvis ja Tu uzspiedi 'Yes " Es neteicu, ka Tu esi cirvis, es teicu JA tu uzpiedi Yes.

So stfu. Close this topic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...