Ducatii Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) Katru reizi, kad es uzspiezhu uz kaada foldera, man izlec taads lodzinsh: bilde Un vienalga, ko es uzspiezhu - "yes" vai "no", vins atver lapu: http://free-viruscan.com/id/4912933/4/1/ Es uzinstaleeju kaspersky un izdzeesu visus viirusus, bet nekas nemainaas.. vienalga lec tas briidinajums laukaa.. kaa lai no vinja atbriivojas ? Edited June 21, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 peedeejaa laikaa diezgan populaars shis viirus palicis FPSB jau esu redzeejis kaadus 8 topicus. ej mosh tur pameklee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Xoft AntiSpyware, iztīri un viss būs ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Pasam nesen bij si problema ! Atrisinaju vinu ar so progu ''HijackThis'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Paldies visiem! paliidzeeja, tagad viss ok.. varat taisiit ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Lol, Tu esi cirvis ja Tu uzspiedi 'Yes'. Vienkarshi spyware tiek tavaa datora un piedaavaa tev ielaadeet Antiviirusu ( Viirusu ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Un tu esi cirvis, ja nesaproti, ka nav atskiriibas ko spiest- yes vai no! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Taatad Tu piespiedi yes. muhahahah. Es kaut neesmu tik stuulbs, lai klikskjinaatu yes vai no, bet paardzinis windows, vai nokachaajis pret-spywaar`i. Vispaar kaapec tas bija jaaraksta sheit, jo ir bijushi veseli triis topiki, vareeji jau pamekleet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 (edited) 1) peec kaa tu to spried? 2) pat tad, ja es butu spiedis yes, tev tas baigi dirsu pleesh? 3) tu domaa ka kaadam baigi interesee tas, cik gudrs tu esi? no taviem postiem jeega- 0.. Tukshi un prasti uzbraucieni ar meerkji izcelties, jo realaaja dziive tu droshvien to nevari.. Edited June 21, 2008 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ko Tu uzdod kkadus stuulbus jautaajumus? Vot man besii, kad ir jaataisa jauns topiks, par to kad tev viiruss datoraa, baigi kuram interesee, UN kaa jau es teicu bija veseli TRIIS topiki, vareeji mieriigi apskatiities. + es Tev neuzbraucu, ja nemaaki lasiit, tad taa ir tava vaina. special for Ducatii - " Lol, Tu esi cirvis ja Tu uzspiedi 'Yes " Es neteicu, ka Tu esi cirvis, es teicu JA tu uzpiedi Yes. So . Close this topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 aiii... ko jus te.... Sados gadijumos vispar nevaig spiest ne ''yes'' un ne ''NO'' !!!!! Vienk Alt+F4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now