HellFire Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Labvakar man ir tada problema ka es esmu aktivizejis so te "checked" => 1 lai speletaji varetu rezervet sev brivi vietu serveri un kad es iedodu acc adminam taja amxbana tad nakosaja karte nav vina acc un kas tur varetu but par vainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 "checked" => 1 lai speletaji varetu rezervet sev brivi vietu serveri un kad es iedodu acc adminam taja amxbana tad nakosaja karte nav vina acc un kas tur varetu but par vainu. man ar bija sada problema es uzliku atpakal cheked 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Sen sen pašam bija tāda problēma... Cik atceros vajadzēja parastajiem adminiem izņemt ķekšus vai arī abās vietās, kur ir checked, uzlikt 0 : 0 vai 1 : 1.... Pamaini ciparus un sanāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Un vispar kam tev to registraciju vajag nav jau nekads cs.gign.lv nebus tas serveris tik populars tev kada jega mocities. Es ari uzliku registraciju un sapratu ka nevienam tas neinterese lai ari tas bija par baltu velti. Edited June 18, 2008 by hakeris132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now