Zorg`s Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Kā parastajam mircam (nav nekādu skriptu) pievienot ajoin? Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Neesmu pārliecināts, jo nekad neizmantoju to fīču, bet nav .. Favorites -> Organize Favorites -> Edit -> Join on conect ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Ir! Paldies. Laikam sadalīt pa serveriem nevar - tipa #gign ir @ chat.118.lv, bet #gather.cs ir @ irc.lv ? Ja nevar, tad paldies par to pašu un varat taisīt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Nevar. Vismaz es nemāku, tākā nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Tu kāds dievs esi? o.0 Paskaties google manliekas, kad kautkā varēja mybe klūdos zinu /s chanel /s -m chanel (otrs irc chanels paralēli pirmajam, un abos vienlaikus vari darboties!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 (edited) Paskaties google manliekas, kad kautkā varēja mybe klūdos zinu /s chanel /s -m chanel (otrs irc chanels paralēli pirmajam, un abos vienlaikus vari darboties!) Jā, es esmu dievs, paldies. Tava gūglēšana vnk pizdata ir. Ja tu kautko nemāki vai nezini, tas nenozīmē, kad tas nav iespējams. Tāka Fuck off Lols. RAGE!!!!! Edited June 18, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Iej kanālā, uzej kanāla, tad Favorites-->add to favorites-->tur uzspied join on connect un kautkur vēl tajā logā arī būtu jāparādās ka viņš būs uz tā servera kur tagad vai arī uz visiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Hmm, man paaudžu paaudzēs pie Networks nerādija neko, jo networkus viņš uzskatīja par tiem, kas nāk līdzi defoltajā, bet manus chat.118.lv, deltaanime, utt par vnk serveriem or smth. Tagad jaunajam mIRC man nezinkāpēc iet. Forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 Hz, man visām versijām rādija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 tipa #gign ir @ chat.118.lv, bet #gather.cs ir @ irc.lv ? Ja nevar, tad paldies par to pašu un varat taisīt ciet. var sadalīt, pie serveriem pieliec tos savus serverus, tad pie performa var atsevišķiem serveriem salikt tos kanālus. es gan šeit runāju no kādas vecas mirc versijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now