Muhamed Alli Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 (edited) Tātad, tākā rīt man būs tikai jauna videokarte, un nav ko īsti darīt ienāca prātā uztaisīt topiku, kur visi varētu pastāstīt savas CS gaitas. Lūdzu nekomentējiet vnk biogrāfijas, uzrakstiet savu un + tajā pašā postā varat pakomentēt citu biegrāfijas. anyway domāju būs interesanti palasīt citu biegrāfijas, kā cilvēki aizsākuši spēlet CS. Nu tad es sākšu. Kādreiz šajā puše bija i-cafe (kā jau visur) Gāju, protams sākumā spēlēju GTA un visas pārējās spēles. Tad kādu dienu redzēju kā viens dzeks, manliekas niks bija "Xenons or smt like that btw nejauciet ar XeroX o.0! Spēlēja CS (tad laikam 1.6 vel nebija, tātad 1.6) es pienācu uzprasiju: "Ew caw, kas šitā par spēli" Viņs atbildēja : "Counter-Strike" Aizgāju atpakaļ pie sava PC un meklēju game mapē. Atradu, nekā pilnībā nezināju, un angluvalodu nesapratu (man bija kautkādi 7 or 8gadi) lab uzprasiju "IewarijumZ" kā sākt spēlēt. Vins man iegāja lan serverī (mūsu galā lielākoties CS tika spēlēts pa lanu) Mape cik atceros bija IceWorld3d (ķipa vidū tāds stabs un kad pa vņu vislaiku šauj visi normirst XD) njā sākuma tāda bija arī mana spēles stratēgijas Anyway kad visi teica nešauj pa vidu, lab ok paņēmu masinaganu un šavu uz duru pa visurieni. Lab pagāja ~3nedēļas jau bija kautkāds aims atīstijies! Sāku arvien biežāk piestaigāt uz Cafe. dienā vidēji tur nosēdēju ~7h, njā 1/2 klasē skolā bij jāniks tikai kādas 3 mācību stundas ^^, Anyway pagāja kāds gads un jau spēju nosaut pa pāris Lielvārdes top spēlētājiem : "inhaut" "adik(kādreizējais apo**o main admins)" un vel vairkāki tur bija ... a jā netā man niks bija "Pipluks" Tad aizvēra vienu cafe, pēc kāda vel 1gada aizvēra otru cafe. Nu tad iestājās tāda neliela pauze, un manas Counter-Strike 1.5 dienas arī bija beigušās. Tad kautkā pielauzu senčus nopirkt man kompi (omg viņš tad maksāja ~500LS un tā bija milzīga nauda 2001gadā) Tad spēleju 1.6 pret botiem kādu gadu, ko citu darīt i-neta vel nebija. Lab vēlāk pielauzu arī i-netu pieslēkt! 1. Serveris, kur es arī diezgan ilgu laiku nospēleju, noadminēju un nospēlēju kopā ar viņu klanu bija : Latvijas_Pro_Clan[PUB] (kautkā tā) Sāku spēlēt, bija daudz savādāk nekā pret botiem, bet vissmaz zināju visas def CW mapes, ātri jau mācēju pirkties & other shitz! Lab nepagāja mēnesis dabuju ACCES. Itkā nemācēju lietot, bet kautkādās 2dienās apguvu (baigi ātri) Tad šāku čītot jo vien no Lielvārdes arī spēlēja tajā serverī, nu karoč džeks man atsūta CDHACK, lab kautkādas 3nedēļas nobombiju un ZB :/ nebija nekāda action, dēļ kā arī es to CS spēlēju. Lab tad aizgāju no tā viņu klana, un uztaisiju savu, [black*Army] oi klans bija milzīgs, serveris vislaiku bija pārpildīts ar mana klana memberiem . Tad es izdomāju nx man viņu serveri, ja varu savu uztaisīt. Atradu Spriidzas pamācību @ wire.lv (rush.lv) un uztaisiju savu PUB. Lab pub vislaiku varteikt bija pilns. Sakontaktējos ar Spriidzu un vins uztaisīja man CSDM serv. Abi serveri gandrīz vienmēr bija pilni. btw serv nosaukums bija " [black*Army] PUB SERVERS un [black*Army] CSDM SERVERS" a jā tad visulaiku spēlēju ar niku "xXx" Tad pārgāju uz Latvianz serveri kur arī ātri vien dabuju ACCES un tiku klanā. (black*army jau bija pajucis) anyway tur kautkādus 3 mēnešus nospēlēju un aizlasijos projām. Tad vazājos pa visiem serveriem kurus varēja atrast GIGN.LV serveru listē p.s gignā tajā laikā bija problemātiski tikt Tad sāku spēlēt Kaktus.lv kur pēctam pārgāja uz Netwars.lv (niki tur man bija Lexus) btw tad vel spēlēju ar niku TomasS . Sākumā bija TomassN bet tad kautkāds čuvāks teica lai labāk lieku tā, es kā mulki uzliku arī XD anyway sorry diskualni a.k.a TomasS lab anyway tad kādu brīdi spēleju mpe.lv, kur vēlāk pa komai dabuju ban par CDHACK Tad beidzot uzgāju KSO.LV un sāku spēlēt tur (ieteica aNd oNe) tagad būšu tur kādu gadu nospēlejis jau. Tad vel dazreiz ienāku csdm.gign.lv, bet retāk pubā. Protams pa vidu vienmēr CW, MIX & GATHERING Niki CS karjerā bijuši : Pipluks, xXx, Lexus, TomasS (to4 sorr lunatic crew) , Muhamed Alli, Muhamed, Mhd un tagadējais paliekosais niks BloodMonkey , vel mpe laikos niks bija BullDog Edited June 17, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Es saaku ar GIGN un domaaju , ka ari beigshu savu speletaja karieru GIGNA. Niki , ar ko speleju bija : ecology , eco un tagad ekopuika .. P.S - Saku spelet pirms 2 gadiem .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 dooh sorry tad :/ TL & DELETE Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 no vienas puses jau nekas, ka bijuši, tagad tak ir daudz citas jaunas sejas parādījušās (par kurām man 98% ir pilnīgi vienalga), lai jau arī tie izpaužas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now