overmind Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Būtu pateicīgs ja kāds zinošais pateiktu vienas spēlītes nosaukumu. Spēle ir diezgan veca, spēlēju uz kautkāda 3 Pentiuma, tik neatceros kā sauc Braucamā spēlīte kur mērķis ir būt pirmajam un sašķaidīt pēc iespējas vairāk pretinieku, kā arī miermīlīgos ļautiņus kas staigā pa ielām, vainu vienkārši nobraucot, vainu vācot visādus spellus. Paldies r&r :*:* Edited June 16, 2008 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Carmageddon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Vot, jā, tā bija kruta spēle. Atceros kā mēs pie drauga viņu kapājām. Kaut kādas tur bija krutās mašīnas ar asmeņiem. Vēl tur visādus prikolus varēja savākt : Ka cilvēki uzpūšās XD !!!! Kr4 šitas janokačā!!!! Paldies ka atgādinājāt! EDIT : Spēle man neiet uz XP. Uzmet Error un saka ka vajag 200 or NT, laikam ! Edited June 17, 2008 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 iemet kādu screen cik tad sver? ja neiet uz xp ?! 50mb? : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Ar kaut kādu Win98 vai kādu tur compatibility ( skaties iekš exe faila properties ) mēģināji palaist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 varetu buut carmageddon TDR 2000? ;] es atceros ka es vinju speleju, pec tava apraksta izklausas peec shiis ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 varetu buut carmageddon TDR 2000? ;] Šitas ir baigā huiņa. Vislabākais ir pats pirmais carmageddon ar ekspansiju - Splat Pack. Vislabākā šķaidoņa, krutākās mašīnas, interesantākās trases un galvenais - nekādu misiju, tikai tīra šķaidoņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miervaldiz Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Man ar pec carmagedon izklausijas spele laba :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedLine Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 man uz XP iet ...... Carmageddon 2 ! labs gabals no dc++ dabuuju jau pirms pus gada .... izgaju 3 diens visu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now