JAKuT Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 es gribu uztaisit lai netikaj rakstas new messages[10][] = { "%s: Triple Kill !", "%s: Multi Kill !", "%s: Ultra Kill !", "%s: Killing Spree !", "%s: Mega Kill !", "%s: Holy Shit !", "%s: Ludicrous Kill !", "%s: Rampage !", "%s: Unstoppable !", "%s: M o n s t e R K i L L ! ! !" }; bet zem wita Monsterkill, Playera nick un cik vins hedus vai vnk nositis, piem: JaKuT 9kills(0heds) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Velu veiksmi lai tew izdodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sl.gg Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ir tāds plugins, parocies pa amxmodx Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Tas nav plugins tad jau ieksh amx ir saucas csstats Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 Rekur screen, varbut kads zin kaa uztaisit?? csstats nebija pareizais.. Loti luudzu iedodiet sadu plugin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 1.Ar kādu niku tu nakēnā SPELĒ? 2.Tas ir CSSTATS NU! 3.VNK UZINSTALĒ AMX pa jaunam (jaunaku versiju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKuT Posted June 18, 2008 Author Report Share Posted June 18, 2008 man jau ir jaunakais.... es uzliku pluginu ut killer adv. rakstas Multi Kill, un nerakstas kas nositsa,un cik nosita.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 es uzliku pluginu ut killer adv. rakstas Multi Kill, un nerakstas kas nositsa,un cik nosita.. Bļe, tas parādas tikai tad, kad iepriekšējā raundā nepaspēj parādīt, piemēram, MULTI KILL - KEFIIRS, to parāda nākamajā raundā un vēl pie tam parāda arī tos HS u.t.t Paskaties kādreiz kārtīgāk un tad prasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 18, 2008 Report Share Posted June 18, 2008 amxmodmenu - 9 - 5 un tur jaatrod mult1 k1ll un mult1 k1ll sound sry par t1em 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now