ownage Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Vai kāds, kurš kko rubī no fotoshopa un tamlīdzīgām pročenēm negrib palīdzēt uztaisīt Logo priekš basketbola komandas (online basketbola menedžerim)? Būšu ļoti pateicīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Kam ir jabūt rakstītam un ko vēlies viņā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 Patiesībā nekas īpašs. Principā, idejiski ir divi varianti kā to iedomājos: 1.) Viens vai divi objekti + nosaukums attiecīgi piemeklētā, piemērotā fontā. 2.) Divi vai 3 objekti + nosaukums attiecīgi piemeklētā, piemērotā fontā. Ir tā, ka šobrīd reāli esmu bez logo vispār, tāpēc jebkurš variants jau būtu kkas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Kāds ir tās komandas nosaukums? Un cik lielu tev to logo vajag? Varbūt pa vakaru varu kaut ko uzmeikot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 es jau it kaa pieteicos, bet man kaut kaa nesanaak laika... tagad arii radaas probleemas ar mashiinu + vel izlaidums un visi citi shiti... Ko vinjs gribeeja ir basiisha bumbu apvienotu kopaa ar discobumbu un malaa neuzkriitoshu zaales lapu.. izmeeri apmeeram 250x250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 Cerams tā "zāles lapa" nav marihuana. Nu paskatīšos varbūt varēšu ko līdzēt, ja nē tad palūgšu kādam čomam. Btw lunatic's neaprit 3 gadi jūnijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...mp;#entry170081 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now