Kefiirs666 Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 (edited) Tā kā ar JAUNO swds.dll failu neiet, piemēram, RHLG (nestrādā normāli) un arī, piemēram, daži plugini, tāpēc iemetīšu veco swds.dll ar sv_lan 0 1. Kas ir sv_lan 0? * Tas ir tad, kad stīmotie spēlētāji nevarēs uzspēlēt tavā serverī (Tiem, kuriem ir legāls CS) 2. Kas tieši nestrādā uz jaunā swds? * Piemēram RHLG, jo viņš domā, ka visi spēlētāji ir HLTV recorderi, jo ar jauno swds visiem STEAM_ID vietā rādas HLTV, bet neesmu 100% drošs par šo! 3. Kādi plugini neiet? * Ir tāds plugins, kas atļauj tavā serverī vienu HLTV recorderi, bet tiklīdz ir jaunais swds, viņš nelaiž iekšā spēlētājus, jo viņu STEAM_ID = HLTV Tiem, kuriem vajag veco, labo SWDS, to var atrast apakšā pie ATTACHMENTS! EDIT: Linuxeriem tūlīt piemetīšu arī ENGINE failus! GL swds.rar Edited June 14, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 Kur ir tutoriālis??? P.S. Man ir sv_lan 0 un STEAM'otie spēlē, tāpēc, melot ir slikti!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted June 14, 2008 Author Report Share Posted June 14, 2008 Bļad kur tev stīmotie var ar sv_lan 0 spēlēt? Nedirs te ja... Ar sv_lan 0 nevar uzspēlēt stīmotie, pašam ir stīmotais CS un nevaru nevienā serverī ieiet kur ir sv_lan 0, tā kā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeMonS Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 un kā ar linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 P.S. Man ir sv_lan 0 un STEAM'otie spēlē, tāpēc, melot ir slikti!!!!!!!!!!!!! man serveri ir sv_lan 0 un pasam ir steamots cs un spelet var + man serveri spele vel daudzi citi pazistamie ar steamotu, taks sitais nekam neder + hlguarda var izmainit konfigu lai butu vis k ar to hltv, neredzu sim te nekadu jegu, nepatiesi fakti, vieniigi daleji pareiz fakts par swdl + tas pats iisti nepaties, nevis visiem steam_id nomainas uz HLTV bet gan visiem STEAM_ID_LAN!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now