Roy Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Kāds nevar ieteikt kādu video karti man pirkt? Cena līdz kādiem 60-75ls(max). Vairāk sliecos uz geforce tikai es nezinu kādu...video karti man vajag lai ietu visas šitās jaunās spēlītes piemēram kaut vai tas pats grid PS. Cik sapratu man ir PCI Express slots? (bilde) PPS. Ieteikumus pieņemu tikai šodien jo rīt būšu Rīgā un labprāt arī paņemtu to karti....pēc tam vienīgais veids kā varēšu nopirkt būs caur netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gimp Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 (edited) piemēram kaut vai tas pats grid PS. Cik sapratu man ir PCI Express slots? (bilde) PPS. Ieteikumus pieņemu tikai šodien jo rīt būšu Rīgā un labprāt arī paņemtu to karti....pēc tam vienīgais veids kā varēšu nopirkt būs caur netu Club 3D 8600GT PCIE 512M GDDR3 Overclock ^^ Uz šīs mantas spēles ies, tikai kā ies, Meklē kautko vairāk savās kabatās ja gribi lai spēles ietu kvalitatīvi. P.S, kāds procis?? Edited June 13, 2008 by Gimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ja ej pirkt tad panem esoso video karti lidzi vai nu visu kasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Ko tur pisties, tāpat ar laiku jaunu nāksies pirkt, piekraj naudu un nopērc šitādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 šitādu. EVGA kartes ir labāks par Asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Rekur ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now